New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
LSU playaVissza is vonulhatna. Mindenki jobban járna, tudna a családjával lenni, a háztáji gazdaságot intézni, stb a Pats meg így is úgy is nyerne.
mularkey nem akar lemondani most?
baggio 🏈
több mint 6 éve
Mocskos Moss játszott abban is meg a Peccben is.A 2000-es évek végi Favre-Peterson féle Vikings szerintem sokkal visszataszítóbb volt, de ez persze szubjektívIttál?A Giants mindkét SB előtt megszopatott minket, és simán tudtam szurkolni nekik 😀Azt ne mond, hogy a Giants elleni SBokon Eli Manning mezben ültél ...Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Bazzaniszurkolnéktőlük undorodnék kevésbé
Kampman
mustaine
Sixo
Meg mondjuk ez a mostani Vikings annyira nem utálható, mint 10 éve 😀
Kampman
Barr mezed is van? 😀
Bazzani
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 313
A 2000-es évek végi Favre-Peterson féle Vikings szerintem sokkal visszataszítóbb volt, de ez persze szubjektívIttál?A Giants mindkét SB előtt megszopatott minket, és simán tudtam szurkolni nekik 😀Azt ne mond, hogy a Giants elleni SBokon Eli Manning mezben ültél ...Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
Sixo
Kampman
Barr mezed is van? 😀
Bazzani
több mint 6 éve
chewbacca jelmezbenDe így belegondolva, dögöljek meg ott is inkább a Dallasnak szurkolnék.Nem ültem Manning mezben, de mindkettőn a Giantsnek szorítottam. A Dallas ellen más lenne a helyzet.Azt ne mond, hogy a Giants elleni SBokon Eli Manning mezben ültél ...Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
Sixo
mustaine
mustaine
több mint 6 éve
Sifur
1 118
Akkor úgy érzem lehet menni aludni
több mint 6 éve
Akkor ez volt eddig a gond. A sátán intézi a bajnoki címeket, mindenki peccet utál ezért ők kapják. Akkor megkérnék mindenki, hogy jövőre gyűlöljétek a chargers, ott van rivers meg olyan az a villám a mezükön, mintha valaki cikk-cakkba hugyozott volna rá ...
több mint 6 éve
LSU playamularkey nem akar lemondani most?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ittál?A Giants mindkét SB előtt megszopatott minket, és simán tudtam szurkolni nekik 😀Azt ne mond, hogy a Giants elleni SBokon Eli Manning mezben ültél ...Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
Sixo
Kampman
Barr mezed is van? 😀
több mint 6 éve
De így belegondolva, dögöljek meg ott is inkább a Dallasnak szurkolnék.Nem ültem Manning mezben, de mindkettőn a Giantsnek szorítottam. A Dallas ellen más lenne a helyzet.Azt ne mond, hogy a Giants elleni SBokon Eli Manning mezben ültél ...Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 6 éve
na a Packers is csak eljutott a playoffba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Egy pats - hell's satans meccs, hmmmmHa a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
több mint 6 éve
Kampman
28 313
A Giants mindkét SB előtt megszopatott minket, és simán tudtam szurkolni nekik 😀Azt ne mond, hogy a Giants elleni SBokon Eli Manning mezben ültél ...Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
Sixo
több mint 6 éve
Nem ültem Manning mezben, de mindkettőn a Giantsnek szorítottam. A Dallas ellen más lenne a helyzet.Azt ne mond, hogy a Giants elleni SBokon Eli Manning mezben ültél ...Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
Sixo
több mint 6 éve
Szerintem magyarázd meg a Decker OPI-t is, hogy teljes legyen a kép.holnap visszanézem, de szerintem előbb Van Noy-on volt holding és ő utána facemaskezettElőször is itt nem az a baj, hogy a Pats jobb, mint a Titans, ezt tudtuk eddig is. A probléma az, hogy azt a halovány kis esélyt is elveszik a Titanstől, ami esetleg lehetne.F@sz kivan már ezzel a bírózással...tényleg nem fújnak jól, tényleg állandóan a Pecc javára tévednek, de nem ők azok akik képtelenek odaérni Bradyhez és a földbe döngölni, meg nem ők azok, akik nem tudnak elkapni egy labdát az oldalvonal mellett. Tudom, hogy a Peccet csak hibátlan játékkal lehet megverni, na de a Titans játéka sajnos, egyelőre igencsak messze van a hibátlantól, úgyhogy inkább azzal kellene foglalkozni.Végre egy értelmes ember!
Klaci79
(mondjuk 1 véleményes fújás volt éppen a pats javára, de a többit nem vitatnám)
NB2
1 véleményes? 2 már kapásból egy vicc volt (az OPI, és a facemask)
shagi0206
NB2
több mint 6 éve
kivéve ha a dallas ellenHa a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Azt ne mond, hogy a Giants elleni SBokon Eli Manning mezben ültél ...Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
több mint 6 éve
Satan jégkorongos volt.Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
mustaine
több mint 6 éve
Ha a Sátán ellen játszanának, akkor is a Sátánnak szurkolnék inkábbEgy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Kampman
több mint 6 éve
holnap visszanézem, de szerintem előbb Van Noy-on volt holding és ő utána facemaskezettElőször is itt nem az a baj, hogy a Pats jobb, mint a Titans, ezt tudtuk eddig is. A probléma az, hogy azt a halovány kis esélyt is elveszik a Titanstől, ami esetleg lehetne.F@sz kivan már ezzel a bírózással...tényleg nem fújnak jól, tényleg állandóan a Pecc javára tévednek, de nem ők azok akik képtelenek odaérni Bradyhez és a földbe döngölni, meg nem ők azok, akik nem tudnak elkapni egy labdát az oldalvonal mellett. Tudom, hogy a Peccet csak hibátlan játékkal lehet megverni, na de a Titans játéka sajnos, egyelőre igencsak messze van a hibátlantól, úgyhogy inkább azzal kellene foglalkozni.Végre egy értelmes ember!
Klaci79
(mondjuk 1 véleményes fújás volt éppen a pats javára, de a többit nem vitatnám)
NB2
1 véleményes? 2 már kapásból egy vicc volt (az OPI, és a facemask)
shagi0206
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Egy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.Egyszer már szurkoltam a Peccnek a Seahawks ellen, de basszus ezen a meccsen lehet, hogy a Vikingsnak
Bazzani
több mint 6 éve
Akkor jöhetBenne vannak a spygate alatt kamerázott jelzésekHa megvan a bővített kiadás.Én a belicsek és brédi plusz godell sikerkönyvet szeretném elolvasni.Kölcsönadjam?
bcsarli
jamaicababa
bcsarli
jamaicababa
több mint 6 éve
-...azt hiszem 15-5-re vezetett a Virtus.Pro, amikor Fallen kért egy timeoutot és azt mondta: srácok, ha meg akarjuk mutatni a világnak, hogy mi vagyunk a legjobb csapat, akkor most elkezdünk játszani és megfordítjuk.Caldwell segíthetett volna neki.
-És, sikerült?
-Dehogy, sima 16-5 oda, de legalább a motiváció király volt!
Sajnos Mikey Mularkey félidei beszéde is ilyen lehetett 😀
shawnka
több mint 6 éve
Egy Pats-Vikings SBhoz be kellene vennem valami jóféle hányáscsillapítót.
több mint 6 éve
Benne vannak a spygate alatt kamerázott jelzésekHa megvan a bővített kiadás.Én a belicsek és brédi plusz godell sikerkönyvet szeretném elolvasni.Kölcsönadjam?
bcsarli
jamaicababa
bcsarli
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh