New Orleans Saints - Atlanta Falcons
több mint 6 éve
Kár, hogy végeztem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
ooooops :’DD
több mint 6 éve
Alastor
214
What a twist. 😲😲
több mint 6 éve
Ezt hívják igazságnak.Akkor ezt a meccset mi nyerjuk
empty taxi
több mint 6 éve
Ezt hívják igazságnak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kenji
642
Na bakkker, már pont el akartam menni dead space-ezni....
több mint 6 éve
adam77
635
neeh
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Ha a lottóm így bejönne
több mint 6 éve
Félrészeg vagyok, ideges mert a gyerek 7,5 méteres parkolóházas-liftes autópályát kapott a jézuskától amihez útmutatót b@sztak mellékelni így másfél óra volt míg összeszereltem. A meccs csak a háttérben megy de sztem még így is jobban jártam...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Valaki kitudná nekem keresni, hogy mikor volt utoljára ilyen gogy az első félidőben nem kapot büntit a csapat ?? Csupán kiváncsiság mert hogy sem a védők sem a támadok nem csináltak még büntit olyanra sajnos nem emlékszek pedig elég régóta nézem az NFL-t
több mint 6 éve
Rutin
2 021
A td szép volt. Az a vicc ,hogy a saints még nem kapot büntit és hogy megint milyen szar labda eladás volt. Aztán majd jönnek hogy matty mejkora szar mert mennyi int-je van. Arra bezzeg senki nem figyel amit höri mondot hogy a 12 int-böl csak kb 4 volt az övéMatty Ice nagyon jó playa... HOFer, nem kérdés...
Midnight
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
adam77
635
A td szép volt. Az a vicc ,hogy a saints még nem kapot büntit és hogy megint milyen szar labda eladás volt. Aztán majd jönnek hogy matty mejkora szar mert mennyi int-je van. Arra bezzeg senki nem figyel amit höri mondot hogy a 12 int-böl csak kb 4 volt az övé😕😕😕
Midnight
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Jegyezzük meg...! Christmas 2017... BInt = ButtInterception... 😀Néhány év múlva remélhetőleg ennek is lesz szobra a Superdome mellett, mint Gleasonnak... 😀 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Midnight
1 233
A td szép volt. Az a vicc ,hogy a saints még nem kapot büntit és hogy megint milyen szar labda eladás volt. Aztán majd jönnek hogy matty mejkora szar mert mennyi int-je van. Arra bezzeg senki nem figyel amit höri mondot hogy a 12 int-böl csak kb 4 volt az övé
több mint 6 éve
Hogy még nagyobb legyen az öröm mi kezdjük a 3.negyedet. Jó lenne felrakni a 20.pontot...
több mint 6 éve
Kenji
642
Jó ez viccEz nem vicc, hanem szeretett csapatunk. Vagy a kettő néha egyet jelent? Párszor már elgondolkodtam rajta. 😊
Midnight
több mint 6 éve
Vintage Kapitany dobas - vegre hozza az arat a kicsi Ginn .Mas lesz igy az oltozo
több mint 6 éve
Uramisten, Trufant mikor lett ilyen szar, mint ezen a meccsen? Ez második hülyesége, amiből 10 pontot kapott a Falcons.
több mint 6 éve
Tedddddyyyyyyy boyMatty Ice már reszket, láttam a szemén.....