NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
11 napja
Ez a meccs is lement, nem volt túl izgalmas. GG mindenkinek aki végig nézte a meccset
11 napja
Pedig már azt hittem hogy 2 perc alat a NO össze hoz 2 TD-t
11 napja
na jöhet egy újabb döntetlen ? 😀
11 napja
That sack by James Pearce Jr. marks the first time in franchise history the Falcons have had four sacks in four consecutive games.
11 napja
Szívesen visszafogadjuk.......Eddig úgy gondoltam, hogy Moore majd belejön, de ez elég reménytelenNem került jó szituba, de ennél azért jobb az állomány, mint amennyit és ahogy kihoz. Elég one and done szagú történet (kéne, hogy legyen).
Gyurma Pappa
Cruyffista
11 napja
Eddig úgy gondoltam, hogy Moore majd belejön, de ez elég reménytelenNem került jó szituba, de ennél azért jobb az állomány, mint amennyit és ahogy kihoz. Elég one and done szagú történet (kéne, hogy legyen).
Gyurma Pappa
11 napja
jól van, a D is brainfartot kapottKét kihagyott FG és két ostoba hívás 4-re és 3-ra, ja az 17 pont bárhogy számolom én is. Egészen jó meccs lehetett volna ez a végére.
Eddig úgy gondoltam, hogy Moore majd belejön, de ez elég reménytelen

11 napja
Nem is tudtam higy Cousins meg tud emkorat dobniMa már nem lesz több passz, kiadott magából mindent az öreg 😀
Tdog
Tepper takarodj!
11 napja
Nem is tudtam higy Cousins meg tud emkorat dobni
11 napja
Saints mar vagy 17 pontot kellen moore mai redzone playcallingja az egyik legkomikusabb amit lattam az elmult 20 evben nfl meccsen. komolyan megrengett benne a bizalmam, mert ez nevetsegesen amatorEs amugy Hill miert nem under center? Ennek a Moorenak mindig az arcara vab irva hogy nem tudja mit csinal
mate93
11 napja
kellen moore mai redzone playcallingja az egyik legkomikusabb amit lattam az elmult 20 evben nfl meccsen. komolyan megrengett benne a bizalmam, mert ez nevetsegesen amator
11 napja
a Saints offense még mindig nem szerzett pontot?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Tyler gyerek néha egészen úgy néz ki, mint egy NFL irányító. Nem váltja meg a világot, de Rattlernél sokkal összeszedettebbnek tűnik. De lehet csak beleképzelem...

11 napja
kellen moore most mar elmehet tenyleg a picsaba. van egy rookie iranyitonk, ki akarjuk deriteni, hogy lehet e vele szamolni jovore. taysom meg folyamatosan kapja a redzone snapeket qb-ban. kicsit osszeszedhetne magat, mert ez keves lesz playcallerkentNagy ra ez az edzo kabat
mate93
11 napja
kellen moore most mar elmehet tenyleg a picsaba. van egy rookie iranyitonk, ki akarjuk deriteni, hogy lehet e vele szamolni jovore. taysom meg folyamatosan kapja a redzone snapeket qb-ban. kicsit osszeszedhetne magat, mert ez keves lesz playcallerkent
11 napja
Amigy regota foglalkoztat, nem lehet egy meccsre 2 rugot vinni? Hogy ha nem megy az elso szamunak akkor vmi gyakorlo csapatbol bedobhassal?Lehet, csak a legtöbb csapat ezt luxusnak tekinti.
Tdog
11 napja
Amigy regota foglalkoztat, nem lehet egy meccsre 2 rugot vinni? Hogy ha nem megy az elso szamunak akkor vmi gyakorlo csapatbol bedobhassal?Lehet hármat is 😀
Tdog
Tepper takarodj!
11 napja
Amigy regota foglalkoztat, nem lehet egy meccsre 2 rugot vinni? Hogy ha nem megy az elso szamunak akkor vmi gyakorlo csapatbol bedobhassal?
11 napja
Eddig Cousins nem is vészes lemenedzseli a meccset
11 napja
egy rugo a kulonbseg a ket csapat kozott, semmi mas. az egyik csapatnak van, a masiknak nincs😅
11 napja
RB, WR-ek és NFL szintű belső OL nélkül is annyi a hátrány, amit Gruppe kihagyott, az kisebb csoda... De Gruppe kihagyta, így nincs miről beszélni...

11 napja
Ocsem ezt a rugot..
11 napja
a saintsnel van a liga legrosszabb kickere