New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 10 éve
Azon már túl vagyunk. Az 34 pont volt, ez most 35...Ebből ma történelem lesz... Biggest loss at home since many-many years...Rutin2003.09.28 óta...Balishop
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Morgant felejtsük már el
több mint 10 éve
Hol van még a vége :pEbből ma történelem lesz... Biggest loss at home since many-many years...Rutin2003.09.28 óta...Balishop

több mint 10 éve
Az engem nem zavar, ha mentek a pontra, csak hülyeségnek tartom az irányítóra futóplayt hívni, ha már zsebben a meccs.Okos dolog a QB-t rohangáltatni ekkora előnynélatapapaRivera úgy érezte, hogy a tavalyi itteni meccsen SP running up the score-t játszott, ami szerintem nem volt semmi különös, de úgy tűnik, a csapatban mély nyomokat hagyott, még Davis is arról beszélt pár napja, hogy mekkora tiszteletlenség volt... Szóval azt hiszem, Rivera annyi pontot rakat fel a srácokkal a táblára, amennyit csak tudnak. Talán kicsinyes dolog, mondjuk nekünk most szükségünk van az önbizalomraJakehomer

több mint 10 éve
Ebből ma történelem lesz... Biggest loss at home since many-many years...Rutin2003.09.28 óta...
több mint 10 éve
Az nfl ..szégyene lenne ha Saints rájátszásba jutna...sima hazaira vettem erre ez a botrányos játék..áhh
több mint 10 éve
Jake, bírózzál má' egy kicsitatapapaAzért ne az én hibám legyen már :p
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Okos dolog a QB-t rohangáltatni ekkora előnynélatapapaRivera úgy érezte, hogy a tavalyi itteni meccsen SP running up the score-t játszott, ami szerintem nem volt semmi különös, de úgy tűnik, a csapatban mély nyomokat hagyott, még Davis is arról beszélt pár napja, hogy mekkora tiszteletlenség volt... Szóval azt hiszem, Rivera annyi pontot rakat fel a srácokkal a táblára, amennyit csak tudnak. Talán kicsinyes dolog, mondjuk nekünk most szükségünk van az önbizalomra
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ebből ma történelem lesz... Biggest loss at home since many-many years...
több mint 10 éve
😀😀
több mint 10 éve
Még hülyék is vagyunk (Jordan), nem csak bénák, mint a tök...RutinNewton a pályán volt még, lófasz ítélet volt

több mint 10 éve
Még hülyék is vagyunk (Jordan), nem csak bénák, mint a tök...
több mint 10 éve
na jó... elég volt
több mint 10 éve
Sean Payton szerint is ez volt a NO-i pályafutásának legrosszabb 1. félidője...Rutinmeg a második..
több mint 10 éve
ezt megfuthatta volna...
több mint 10 éve
Harper eléri, hogy megutálják NO-ban is
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Midurva már hogy utoljára a Katrina évében buktunk sorban négy hazai meccset...

több mint 10 éve
Tudom, nem elegáns dolog holding miatt panaszkodni egy blowout meccsen, de ez azért erős volt, amikor CJ hátulról kapott az előbb
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Tampa.atlanta.browns. 3-0 es meglesz az első hely. 😊
több mint 10 éve
Aucs. 😀SzamárNe örülj, ezzel a lendülettel titeket is elpicsázunk majd 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Aucs. 😀
több mint 10 éve
szánalom