New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 9 éve
Rutin
2 021
A képlet tök egyszerű, ha nem vagyunk képesek nyerni ezen a meccsen, akkor menjen a Falcons a rájátszásba, ezen szerintem nem is érdemes mélyen elgondolkodni.Gyurma PappaTőlem akár a Panthers is mehet akkor...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Malvo
98
Szuper...
több mint 9 éve
Balishop
91
jó kezdés!
több mint 9 éve
A képlet tök egyszerű, ha nem vagyunk képesek nyerni ezen a meccsen, akkor menjen a Falcons a rájátszásba, ezen szerintem nem is érdemes mélyen elgondolkodni.
több mint 9 éve
keep it goin' boys!
több mint 9 éve
Volt benne egy kis kézimunka mondjuk, de ellenünk annyi ilyen elkapást csináltak idén, hogy most nem kérek elnézést 😊JakehomerBenjamin is először azt nézte, hogy mit ítélnek. Következetes bírói munka ebben a kérdésben az év folyamán, meg kell hogy mondjam. 😊
több mint 9 éve
hrubi
150
Elég jó volt ez a nyitódrive. 😊 Toldozer visszatért végre.
több mint 9 éve
Volt benne egy kis kézimunka mondjuk, de ellenünk annyi ilyen elkapást csináltak idén, hogy most nem kérek elnézést 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Rutin
2 021
A következő ilyen már INT lesz, meglássátok...
több mint 9 éve
kiváló munka srácok
több mint 9 éve
szépen kezd a Panthers
több mint 9 éve
A jó öreg zone read, ezt szereti a Saints D benézni
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
nálam Maclint túrta ki végül 😀 remélem túlszárnyalja az előző hetetStills általi alázást szeretnéklolMa én is be mertem rakni a Fantasy kezdőbe... úgyhogy nem hibázhat.Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Stills általi alázást szeretnéklolMa én is be mertem rakni a Fantasy kezdőbe... úgyhogy nem hibázhat.
több mint 9 éve
Stills általi alázást szeretnék
több mint 9 éve
Malvo
98
Gyerünk Szentek!
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Pre-game huddle...www.neworleanssaints.com/media-center/videos/Drew-Brees-pregame-huddle-vs-Panthers/de0bbec8-3ded-495e-8cf4-9ea8854e8e44#content-tools-link