New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 10 éve
A képlet tök egyszerű, ha nem vagyunk képesek nyerni ezen a meccsen, akkor menjen a Falcons a rájátszásba, ezen szerintem nem is érdemes mélyen elgondolkodni.Gyurma PappaTőlem akár a Panthers is mehet akkor...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Szuper...
több mint 10 éve
jó kezdés!
több mint 10 éve
A képlet tök egyszerű, ha nem vagyunk képesek nyerni ezen a meccsen, akkor menjen a Falcons a rájátszásba, ezen szerintem nem is érdemes mélyen elgondolkodni.

több mint 10 éve
keep it goin' boys!
több mint 10 éve
Volt benne egy kis kézimunka mondjuk, de ellenünk annyi ilyen elkapást csináltak idén, hogy most nem kérek elnézést 😊JakehomerBenjamin is először azt nézte, hogy mit ítélnek. Következetes bírói munka ebben a kérdésben az év folyamán, meg kell hogy mondjam. 😊

több mint 10 éve
Elég jó volt ez a nyitódrive. 😊 Toldozer visszatért végre.
több mint 10 éve
Volt benne egy kis kézimunka mondjuk, de ellenünk annyi ilyen elkapást csináltak idén, hogy most nem kérek elnézést 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A következő ilyen már INT lesz, meglássátok...
több mint 10 éve
kiváló munka srácok
több mint 10 éve
szépen kezd a Panthers
több mint 10 éve
A jó öreg zone read, ezt szereti a Saints D benézni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nálam Maclint túrta ki végül 😀 remélem túlszárnyalja az előző hetetStills általi alázást szeretnéklolMa én is be mertem rakni a Fantasy kezdőbe... úgyhogy nem hibázhat.Rutin
több mint 10 éve
Stills általi alázást szeretnéklolMa én is be mertem rakni a Fantasy kezdőbe... úgyhogy nem hibázhat.
több mint 10 éve
Stills általi alázást szeretnék
több mint 10 éve
Gyerünk Szentek!
több mint 10 éve
Pre-game huddle...www.neworleanssaints.com/media-center/videos/Drew-Brees-pregame-huddle-vs-Panthers/de0bbec8-3ded-495e-8cf4-9ea8854e8e44#content-tools-link