New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 9 éve
Kapjuk majd a 10 perces drive-okat arcba Csak az dühít, hogy a passzplayeknél nem tudunk nyomást alkotni, így bármely fronton jöhet a Panthers
több mint 9 éve
annyira nevetségesek vagyunk harmadikon, hogy a sírás kerülget...
több mint 9 éve
Malvo
98
persze,hogy beszopjuk!
több mint 9 éve
Rutin
2 021
na leglább nem kell fent maradnidicemanHolnap?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Én már az előző FG előtt is nekimentem volna 4reJimmy most se több csalinál, nem is keresi Brees
több mint 9 éve
Punt return-ben egyértelműen jobbak vagyunk... Legalább valamiben.RutinA ligautolsó coverage team ellen el is várható sajnos.
Már az első FG is necces volt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
ki gondolta volna
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Punt return-ben egyértelműen jobbak vagyunk... Legalább valamiben.
több mint 9 éve
Sok a kis hiba az O-ban, ez a punt covarege meg egyszerűen tetű lassú
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Malvo
98
yeah.
több mint 9 éve
Panthers pedig mindent megtesz, hogy mecsben maradjatok.
több mint 9 éve
Tocy
1 140
Nem értem mi a bajotok, jól felépített meccs, első negyedben elbasztok mindent, innentől már csak a feltámadás jöhet.TocaLegalábbis sokkal rosszabb nem nagyon.
több mint 9 éve
Nem értem mi a bajotok, jól felépített meccs, első negyedben elbasztok mindent, innentől már csak a feltámadás jöhet.
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Saints 1st down... Pincér, pezsgőt!!!
több mint 9 éve
Ez volt a Saints leghosszabb punt returnje idén? Majdnem meglepődtem 😛
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Elindul egy hosszú passz az ellenfél QB-jének a kezéből, és már megáll bennem az ütő...RutinGood old times.
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Elindul egy hosszú passz az ellenfél QB-jének a kezéből, és már megáll bennem az ütő...
több mint 9 éve
Jaj de nagy drop volt, mondjuk ezek a 3rd&short mély passzok gyilkosak, egyszer, ha bejött idén.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Malvo
98
Na valami,végre!!!
több mint 9 éve
Balishop
91
Nem... de ennek a szezonnak nevezett szenvedés után amit idén prodkálunk.. kicsit helyre kellett volna már tenni a dolgokat.Nem tudja megfogni a labdát Ingram helyett és nem tud visszalépni Morgan helyett.Gyurma PappaA globális felmelegedésről minimumatapapaFire everybody bazdmeg. Ezt a lélektelen szart, amit előadunk idén már sokadszorra, a vezetőedzőnkön is számon kell már kérni.TocyMost pontosan miről tehet Payton?Gyurma Pappa
több mint 9 éve
Nem tudja megfogni a labdát Ingram helyett és nem tud visszalépni Morgan helyett.A globális felmelegedésről minimumatapapaFire everybody bazdmeg. Ezt a lélektelen szart, amit előadunk idén már sokadszorra, a vezetőedzőnkön is számon kell már kérni.TocyMost pontosan miről tehet Payton?Gyurma Pappa