New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 10 éve
Kapjuk majd a 10 perces drive-okat arcba Csak az dühít, hogy a passzplayeknél nem tudunk nyomást alkotni, így bármely fronton jöhet a Panthers

több mint 10 éve
annyira nevetségesek vagyunk harmadikon, hogy a sírás kerülget...
több mint 10 éve
persze,hogy beszopjuk!
több mint 10 éve
na leglább nem kell fent maradnidicemanHolnap?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Én már az előző FG előtt is nekimentem volna 4reJimmy most se több csalinál, nem is keresi Brees

több mint 10 éve
Punt return-ben egyértelműen jobbak vagyunk... Legalább valamiben.RutinA ligautolsó coverage team ellen el is várható sajnos.
Már az első FG is necces volt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ki gondolta volna
több mint 10 éve
Punt return-ben egyértelműen jobbak vagyunk... Legalább valamiben.
több mint 10 éve
Sok a kis hiba az O-ban, ez a punt covarege meg egyszerűen tetű lassú
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
yeah.
több mint 10 éve
Panthers pedig mindent megtesz, hogy mecsben maradjatok.
több mint 10 éve
Nem értem mi a bajotok, jól felépített meccs, első negyedben elbasztok mindent, innentől már csak a feltámadás jöhet.TocaLegalábbis sokkal rosszabb nem nagyon.
több mint 10 éve
Nem értem mi a bajotok, jól felépített meccs, első negyedben elbasztok mindent, innentől már csak a feltámadás jöhet.
több mint 10 éve
Saints 1st down... Pincér, pezsgőt!!!
több mint 10 éve
Ez volt a Saints leghosszabb punt returnje idén? Majdnem meglepődtem 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Elindul egy hosszú passz az ellenfél QB-jének a kezéből, és már megáll bennem az ütő...RutinGood old times.
több mint 10 éve
Elindul egy hosszú passz az ellenfél QB-jének a kezéből, és már megáll bennem az ütő...
több mint 10 éve
Jaj de nagy drop volt, mondjuk ezek a 3rd&short mély passzok gyilkosak, egyszer, ha bejött idén.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Na valami,végre!!!
több mint 10 éve
Nem... de ennek a szezonnak nevezett szenvedés után amit idén prodkálunk.. kicsit helyre kellett volna már tenni a dolgokat.Nem tudja megfogni a labdát Ingram helyett és nem tud visszalépni Morgan helyett.Gyurma PappaA globális felmelegedésről minimumatapapaFire everybody bazdmeg. Ezt a lélektelen szart, amit előadunk idén már sokadszorra, a vezetőedzőnkön is számon kell már kérni.TocyMost pontosan miről tehet Payton?Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Nem tudja megfogni a labdát Ingram helyett és nem tud visszalépni Morgan helyett.A globális felmelegedésről minimumatapapaFire everybody bazdmeg. Ezt a lélektelen szart, amit előadunk idén már sokadszorra, a vezetőedzőnkön is számon kell már kérni.TocyMost pontosan miről tehet Payton?Gyurma Pappa