New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 10 éve
csak megvillant az a probowl safety
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
uhh TD ez már nem az első ilyen sack 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
Hát lábról dobva ment 50 yardot a levegőben a labda
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Remélem ez a lendület kitart december végéig (mi is jövünk idén még ide - | kikapni | ).Végül is csak 400+ yardot és 5 TD-t szopott még csak a Saints D, tényleg nem rossz.Le a kalappal a Szentek előtt korekktül felszìvták magukat. Kíváncsi vagyok most mit mutat az O.Az az érdekes, hogy a tökutolsó def egész jól nyomja. No persze nem futás ellen....
gabokocka
Kájzerszóze
Jakehomer
több mint 10 éve
Mit akartunk ebből a play-ből kihozni???
több mint 10 éve
Kriszti Agilera énekelt a Dzsini in dö bottle-ról...... Na neeeee.

több mint 10 éve
"lájnbekker? nem, browner" xD az ólajtó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Teddy ezt nem tudta nem elkapni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Végül is csak 400+ yardot és 5 TD-t szopott még csak a Saints D, tényleg nem rossz.Le a kalappal a Szentek előtt korekktül felszìvták magukat. Kíváncsi vagyok most mit mutat az O.Az az érdekes, hogy a tökutolsó def egész jól nyomja. No persze nem futás ellen....
gabokocka
Kájzerszóze
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ginn most elfelejtette elejteni a TD passzt. Végre.
több mint 10 éve
Browner................. no komment már
több mint 10 éve
nem hiszem el hogy ezt csak negyedjére sikerül...

több mint 10 éve
Remmers helyén lassan megnézhetnénk Williamst.
több mint 10 éve
Le a kalappal a Szentek előtt korekktül felszìvták magukat. Kíváncsi vagyok most mit mutat az O.Az az érdekes, hogy a tökutolsó def egész jól nyomja. No persze nem futás ellen....
gabokocka

több mint 10 éve
Le a kalappal a Szentek előtt korekktül felszìvták magukat. Kíváncsi vagyok most mit mutat az O.
több mint 10 éve
Harpert szeretjükazért így, hogy már a panthersnél játszik jóval szerethetőbb egyéniség
atapapa
......
több mint 10 éve
Alakul a buli!
több mint 10 éve
JNO védekezett rajta?

több mint 10 éve
nájsz
több mint 10 éve
szép volt