New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
akdestroyer
4 743
fejre ment, zászló. mit nem lehet érteni? by ruleSzerintem nem fejre ment.
petey
Már előreugrott a védő a tackleért, és utána hajolt be sisakkal térdmagasság alá. Nyílván a levegőben a védő már nem tud megállni.
több mint 4 éve
Mondjuk ez megint egy olyan meccs, ahol az egyik oldalra nagyon élesek a szemek, a másik irányba nem annyira.
gabokocka
Nézd meg Cook TD-jét, nézd meg a punt returnnél az illegal block in the backetMondjuk nagyvonalú nem a bírókkal foglalkozni, amikor nektek fújnak 😀Nekem tök mindegy gyerekek de most mondták el, hogy szabálytalan volt.
gordonAz it was tough from the defender, by rule it was a foult részre gondoltam. De tök mindegy az elejétől mondtam ne a birókkal foglalkozzunkMajd forditsa le most is valaki mit mondott BlandinoHülyén mozgott az elkapó, nehéz ellene védekezni így, ezt beszopta a Saints. kb magyarosítva ennyi
diverdoc
EasyGhost
diverdoc
gabokocka
De igazad van. Lefizettük az NFL-t és szegény Saintset a bírok verik meg (ha megtartjuk)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
fejre ment, zászló. mit nem lehet érteni? by ruleCsendben maradhatnál az ajándék zászlónál, de neeem, neked feszt játszanod kell az okosat.
petey
több mint 4 éve
the12thman
70
Mondjuk ez megint egy olyan meccs, ahol az egyik oldalra nagyon élesek a szemek, a másik irányba nem annyira.Szabalytalan 9ers TD, elotte Bosan be nem dobott Holding amibol 2.TD lett. 1-1
gabokocka
Volt Thomasnak is egy OPI amibol még meglehetett a field goal, a kovetkezore bedobtak ott nem is lett meg.
Egyértelmű fej ha szandekos ha nem. Kwon Alexandert ezert kiallitottak Tampaban.
Vannak tevedesek mindket odalra.
több mint 4 éve
kb mint a roughing the passer. ott is vannak olyan zászlók, hogy kínodban mosolyogsz, de szabály szerint az....Nekem tök mindegy gyerekek de most mondták el, hogy szabálytalan volt.
gordonAz it was tough from the defender, by rule it was a foult részre gondoltam. De tök mindegy az elejétől mondtam ne a birókkal foglalkozzunkMajd forditsa le most is valaki mit mondott BlandinoHülyén mozgott az elkapó, nehéz ellene védekezni így, ezt beszopta a Saints. kb magyarosítva ennyi
diverdoc
EasyGhost
diverdoc
több mint 4 éve
Nagyon sok ertelme volt igy annak a 2 pontos kiserletnek...
több mint 4 éve
Mondjuk nagyvonalú nem a bírókkal foglalkozni, amikor nektek fújnak 😀Nekem tök mindegy gyerekek de most mondták el, hogy szabálytalan volt.
diverdoc
EasyGhost
diverdoc
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
azt lehet tudni miért nem 2 pontosra mentek rá???
több mint 4 éve
A tough-ot a deffenderre mondta nem a refreMajd forditsa le most is valaki mit mondott BlandinoSzabálytalan volt mert defensless volt az elkapó, de elismerte kell tökösség flaget dobni rá
diverdoc
ThundersNFL
több mint 4 éve
Nekem tök mindegy gyerekek de most mondták el, hogy szabálytalan volt.
gordon
Az it was tough from the defender, by rule it was a foult részre gondoltam. De tök mindegy az elejétől mondtam ne a birókkal foglalkozzunkMajd forditsa le most is valaki mit mondott BlandinoHülyén mozgott az elkapó, nehéz ellene védekezni így, ezt beszopta a Saints. kb magyarosítva ennyi
diverdoc
EasyGhost
több mint 4 éve
Mondjuk ez megint egy olyan meccs, ahol az egyik oldalra nagyon élesek a szemek, a másik irányba nem annyira.
több mint 4 éve
Majd forditsa le most is valaki mit mondott BlandinoSzabálytalan volt mert defensless volt az elkapó, de elismerte kell tökösség flaget dobni rá
diverdoc
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Platypus
286
Majd forditsa le most is valaki mit mondott BlandinoA szabályok alapján jogos volt a sárga, de elég szerencsétlen és nehéz helyzet ez a védőknek
diverdoc
több mint 4 éve
Köszönjük a bíróknak, hogy bebiztosították a 49-ers győzelmét
több mint 4 éve
Majd forditsa le most is valaki mit mondott BlandinoHogy szerinte be kellett dobni
diverdoc
több mint 4 éve
Nekem tök mindegy gyerekek de most mondták el, hogy szabálytalan volt.
több mint 4 éve
Csak megvernek megint a sporik :/
több mint 4 éve
Holding? 😊
több mint 4 éve
Majd forditsa le most is valaki mit mondott Blandino
több mint 4 éve
Mondjuk hogy a faszba lehet így lekuporodni a catchért illetve hogy lehet így kiosztani egy tacklet. Mind a kettő a lehető leghülyébben pozicionált szerintem...
több mint 4 éve
Érdekelne, hogy ez hogy a védő hibája.
több mint 4 éve
hehe ennyire nem kellene 49-ers wagonra ülni sporik
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
7 969
Ezt a zászlót bakker....