New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 6 éve
na, hát mindenki mondjon le, 3&11-t ne fusson már meg FitzpatrickSprintelt vagy döcögött?
Gyurma Pappa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
na, hát mindenki mondjon le, 3&11-t ne fusson már meg FitzpatrickÚgy hogy nem is akart passzolni.
Gyurma Pappa
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
na, hát mindenki mondjon le, 3&11-t ne fusson már meg Fitzpatrick
több mint 6 éve
persze, hazánkfia meg minden, de azért most büszkén ülök a fnatic mezemben itt a gép előtt 😀btw. Csacsi pécsi, abba a gimibe járt, ahova én, szóval nekem többszörösen hazámfia 😀
shawnka
ja, Crawley és Lattimore együtt nem tesznek ki semmit a tavalyi évükből, ez így nagyon hosszú év lesz...
több mint 6 éve
Minek van egyáltalán a pályán a secondary, biztos várja otthon őket valaki, hagy menjenek.
több mint 6 éve
Fitzmagic career high yardmennyiség
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Nem vártam, hogy Smith az első meccsen csinál 100 yardot, de legalább kaphatna el...Brees szinte csak Thomasnak passzol.....ez nem sokat változott tavaly óta
Kájzerszóze
atapapa
több mint 6 éve
Brees szinte csak Thomasnak passzol.....ez nem sokat változott tavaly óta
Kájzerszóze
több mint 6 éve
original UOL-os Csacsi Carry pólóban ülök/fekszem.. (értsd szenvedek)persze, hazánkfia meg minden, de azért most büszkén ülök a fnatic mezemben itt a gép előtt 😀hát jó, de kicsit idegesítő már, hogy Csacsi csapatainál mindig valami valami brainfart miatt megy el a döntő... hol Kikis, hol Exileh, most meg mondjuk pont Csacsi meg Nukeduck kapott léket...mondjuk Rekkles bőven megérdemelte a tavalyi Worlds után 😊majd reggel megnézem az eredményt, sok nekem ez mára... kikapott a S04 a Fnatictől, ég a Saints védelem, mintha 2016 lenne, és Babosék is elbuktak 2 meccslabdát, túl nagy nyomás ez nekema meccsetek után mehetünk át oda szurkolni 😀Gyurma egy kibaszott orákulumMajd ha este a Panthers is bukik, ne felejtsd el bemásolni az NFC S-os topikból sem a hsz-emet. Úgy lenne igazságos, ha ők is kikapnának, lássuk be.
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
közben Babosék megint meccslabdát buknak grrrr.
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Tomcsik
8 004
Sorozatozok asszonnyal, de ránézzem az eredményekre... Mi a fene folyik itt??? 😀
több mint 6 éve
persze, hazánkfia meg minden, de azért most büszkén ülök a fnatic mezemben itt a gép előtt 😀hát jó, de kicsit idegesítő már, hogy Csacsi csapatainál mindig valami valami brainfart miatt megy el a döntő... hol Kikis, hol Exileh, most meg mondjuk pont Csacsi meg Nukeduck kapott léket...mondjuk Rekkles bőven megérdemelte a tavalyi Worlds után 😊majd reggel megnézem az eredményt, sok nekem ez mára... kikapott a S04 a Fnatictől, ég a Saints védelem, mintha 2016 lenne, és Babosék is elbuktak 2 meccslabdát, túl nagy nyomás ez nekema meccsetek után mehetünk át oda szurkolni 😀Gyurma egy kibaszott orákulumMajd ha este a Panthers is bukik, ne felejtsd el bemásolni az NFC S-os topikból sem a hsz-emet. Úgy lenne igazságos, ha ők is kikapnának, lássuk be.
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Komoly ez a 48 kapott pont...hihetetlen.Ja, még tart? lehallkítottam a másik tabon 😀
Chargers LT
több mint 6 éve
Midnight
1 218
Csacsi is megérdemelné hogy ki jusson végremondjuk Rekkles bőven megérdemelte a tavalyi Worlds után 😊majd reggel megnézem az eredményt, sok nekem ez mára... kikapott a S04 a Fnatictől, ég a Saints védelem, mintha 2016 lenne, és Babosék is elbuktak 2 meccslabdát, túl nagy nyomás ez nekema meccsetek után mehetünk át oda szurkolni 😀Gyurma egy kibaszott orákulumMajd ha este a Panthers is bukik, ne felejtsd el bemásolni az NFC S-os topikból sem a hsz-emet. Úgy lenne igazságos, ha ők is kikapnának, lássuk be.
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
több mint 6 éve
hát jó, de kicsit idegesítő már, hogy Csacsi csapatainál mindig valami valami brainfart miatt megy el a döntő... hol Kikis, hol Exileh, most meg mondjuk pont Csacsi meg Nukeduck kapott léket...mondjuk Rekkles bőven megérdemelte a tavalyi Worlds után 😊majd reggel megnézem az eredményt, sok nekem ez mára... kikapott a S04 a Fnatictől, ég a Saints védelem, mintha 2016 lenne, és Babosék is elbuktak 2 meccslabdát, túl nagy nyomás ez nekema meccsetek után mehetünk át oda szurkolni 😀Gyurma egy kibaszott orákulumMajd ha este a Panthers is bukik, ne felejtsd el bemásolni az NFC S-os topikból sem a hsz-emet. Úgy lenne igazságos, ha ők is kikapnának, lássuk be.
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
több mint 6 éve
Komoly ez a 48 kapott pont...hihetetlen.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nem kéne hagyni, hogy a Tampa egyedül vezesse a csoportotGyurma egy kibaszott orákulumMajd ha este a Panthers is bukik, ne felejtsd el bemásolni az NFC S-os topikból sem a hsz-emet. Úgy lenne igazságos, ha ők is kikapnának, lássuk be.
shawnka
Gyurma Pappa
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
mondjuk Rekkles bőven megérdemelte a tavalyi Worlds után 😊majd reggel megnézem az eredményt, sok nekem ez mára... kikapott a S04 a Fnatictől, ég a Saints védelem, mintha 2016 lenne, és Babosék is elbuktak 2 meccslabdát, túl nagy nyomás ez nekema meccsetek után mehetünk át oda szurkolni 😀Gyurma egy kibaszott orákulumMajd ha este a Panthers is bukik, ne felejtsd el bemásolni az NFC S-os topikból sem a hsz-emet. Úgy lenne igazságos, ha ők is kikapnának, lássuk be.
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
majd reggel megnézem az eredményt, sok nekem ez mára... kikapott a S04 a Fnatictől, ég a Saints védelem, mintha 2016 lenne, és Babosék is elbuktak 2 meccslabdát, túl nagy nyomás ez nekema meccsetek után mehetünk át oda szurkolni 😀Gyurma egy kibaszott orákulumMajd ha este a Panthers is bukik, ne felejtsd el bemásolni az NFC S-os topikból sem a hsz-emet. Úgy lenne igazságos, ha ők is kikapnának, lássuk be.
shawnka
Gyurma Pappa
shawnka
több mint 6 éve
a meccsetek után mehetünk át oda szurkolni 😀Gyurma egy kibaszott orákulumMajd ha este a Panthers is bukik, ne felejtsd el bemásolni az NFC S-os topikból sem a hsz-emet. Úgy lenne igazságos, ha ők is kikapnának, lássuk be.
shawnka
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Gyurma egy kibaszott orákulumMajd ha este a Panthers is bukik, ne felejtsd el bemásolni az NFC S-os topikból sem a hsz-emet. Úgy lenne igazságos, ha ők is kikapnának, lássuk be.
shawnka