NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 571
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New Orleans Saints - Tennessee Titans
több mint 1 éve
kijo
382
ua. a töketlenkedés, nem is értem miért nem puntoltunk. Új edzőket!
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 896
Évek meg a rutin.Te nézed a meccset?? 😅Lemme guessMinden rendben lesz, csak még nem szoktak össze, még kell egy kis idő és minden rendben lesz….Ez nagyon gyenge passz volt Carr-tól, nem is érzem mire gondolt….Welcome to my world young MC12.
MC12
Amadeus von Dollárbaloldal
MC12
Beletotyog a sackekbe a zsebben, hirtelen “nem tart a fal”, ha 1st read nem elérhető, akkor megy a nézelődés aztán vagy embert talál vagy 1. Pont.
A picket meg sem nézem, gondolom a védő környékén 3 méter sugarú körben nem volt elkapó.
Az int pont így történt 😊
MC12
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
MC12
6 366
3&1-re ezek az outside futások…fasznak nem lehet középen àt tolni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
MC12
6 366
Te nézed a meccset?? 😅Lemme guessMinden rendben lesz, csak még nem szoktak össze, még kell egy kis idő és minden rendben lesz….Ez nagyon gyenge passz volt Carr-tól, nem is érzem mire gondolt….Welcome to my world young MC12.
MC12
MC12
Beletotyog a sackekbe a zsebben, hirtelen “nem tart a fal”, ha 1st read nem elérhető, akkor megy a nézelődés aztán vagy embert talál vagy 1. Pont.
A picket meg sem nézem, gondolom a védő környékén 3 méter sugarú körben nem volt elkapó.
Az int pont így történt 😊
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 896
Lemme guessMinden rendben lesz, csak még nem szoktak össze, még kell egy kis idő és minden rendben lesz….Ez nagyon gyenge passz volt Carr-tól, nem is érzem mire gondolt….Welcome to my world young MC12.
MC12
MC12
több mint 1 éve
MC12
6 366
Hány int-ünk volt tavaly összesen? 6? 😊
több mint 1 éve
MC12
6 366
Minden rendben lesz, csak még nem szoktak össze, még kell egy kis idő és minden rendben lesz….Ez nagyon gyenge passz volt Carr-tól, nem is érzem mire gondolt….Welcome to my world young MC12.
MC12
több mint 1 éve
Carr volt idejonnod baszki..... ez a homaly dobas.....
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 896
Ez nagyon gyenge passz volt Carr-tól, nem is érzem mire gondolt….Welcome to my world young MC12.
MC12
több mint 1 éve
MC12
6 366
Ez nagyon gyenge passz volt Carr-tól, nem is érzem mire gondolt….
több mint 1 éve
Sajnos ennyit ért az int...Penning zéró pass protectionben
Nem tart ki az O fal
Fattyu
több mint 1 éve
MC12
6 366
Én értem hogy az O fal nem a legjobb, de Carr olyan sebességgel szabadul a labdától mind nagyanyám.
több mint 1 éve
Game pass, tehát CBS = AFC felszopásSzerintem hányni fogok a közvetítéstőlHol nezed?
Gyurma Pappa
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Szerintem hányni fogok a közvetítéstőlHol nezed?
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
MC12
6 366
Hát. Az első inkább nem volt fumbli - azt befujták. Ez inkább volt fumbli - ezt nem fújják be.
több mint 1 éve
MC12
6 366
Az O falban meg van fejlődési potenciál.