NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 534
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Giants – Arizona Cardinals
több mint 10 éve
dyna1982
9
Nem hittem volna, hogy hozzuk a meccset, a Giants jobb volt nem is kevéssel, viszont a szerencse mellénk állt. További szép estét! Sziasztok 😊
több mint 10 éve
én is, csak utálom minden egyes meccsen végighallgatniqrvára leszarom ricsit a fanjaivak együtt 😊oziboziArra pont jó lesz, hogy Ricsi ezen rágódjon a kövi meccs elején 15 percig. Meg, hogy jöjjenek az SMS-ek a nagy "fanoktól", akik a meccset sem látták, hogy nem kéne-e Elit leváltani...balu10ezt most még minek erőltették szegény ELinak?SzeszeTalán mindegy-mindegy alapon.Rozo
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
qrvára leszarom ricsit a fanjaivak együtt 😊Arra pont jó lesz, hogy Ricsi ezen rágódjon a kövi meccs elején 15 percig. Meg, hogy jöjjenek az SMS-ek a nagy "fanoktól", akik a meccset sem látták, hogy nem kéne-e Elit leváltani...balu10ezt most még minek erőltették szegény ELinak?SzeszeTalán mindegy-mindegy alapon.Rozo
több mint 10 éve
Arra pont jó lesz, hogy Ricsi ezen rágódjon a kövi meccs elején 15 percig. Meg, hogy jöjjenek az SMS-ek a nagy "fanoktól", akik a meccset sem látták, hogy nem kéne-e Elit leváltani...ezt most még minek erőltették szegény ELinak?SzeszeTalán mindegy-mindegy alapon.Rozo
több mint 10 éve
Azért nyugtasson mindenkit a tudat, hogy nem csak ez volt ma csúnya meccs.
több mint 10 éve
andree
1 737
Csúnyán lábon lőtte magát a Giants. Jóval jobbak voltak, mint amire készültem. Nagyon szoros meccs lett volna a szerencsétlenkedés nélkül. További szép estét mindenkinek!
több mint 10 éve
ezt most még minek erőltették szegény ELinak?SzeszeTalán mindegy-mindegy alapon.
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
ezt most még minek erőltették szegény ELinak?Szeszeint statra megy Eli 😊
több mint 10 éve
ezt most még minek erőltették szegény ELinak?
több mint 10 éve
Második INT...
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
Eli még lesérül a végéig
több mint 10 éve
Végére egy Sac.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
a 49ers ellen ez kevés lesz, remélem Palmer rendeződik addigra...
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
a TE edzőt nehogy kirúgjuk 😊ki a pöcs a wr edző???vittoreA giants.com szerint ő a TE edző Sean Ryan a (holnap már csak volt) WR edzőbalu10ki a pöcs a wr edző???vittoreAzt hiszem Gilbride fia. 😀lotus86
több mint 10 éve
Érdekes meccs volt, nem biztos hogy győzelmet érdemeltünk, de az bíztató, hogy egy ilyet is be tudtunk húzni, ez a W egy jó kis buff lehet jövő hétre a Frisco ellen 😊 . Istenem deszép lenne 3-0al menni szünetre.
több mint 10 éve
Gratulálok a Cardinalsnak!A kevesebb hibával játszó csapat nyert, megérdemelten. Nem számít mennyire szépen játszik egy csapat, ha a döntő pillanatokban hibázik. Sok munka van még hátra de legalább a fejlődés látható volt.
több mint 10 éve
ha kihagyják az FGt akkor még van esély 😊
több mint 10 éve
ki a pöcs a wr edző???vittore
A giants.com szerint ő a TE edző Sean Ryan a (holnap már csak volt) WR edzőki a pöcs a wr edző???vittoreAzt hiszem Gilbride fia. 😀lotus86
több mint 10 éve
Sean Ryan, wr edző
több mint 10 éve
nyilván lehet úgy is nézni, h ennyi brutális hiba után is volt esélyünk az jó, de asszem azért ehhez én nem vagyok eléggé pozitív szemléletűA két fumble maradt ki. Köszönöm.Pont most jött meg lakótársam Magyarországról és lekéstem mindent. Mi történt?lotus86Elbalfaszkodtunk egy beszopott punt return TD-vel és 2 fubleval a végét, de legalább jól játszottunkbalu10
Azért Cruz és Randle együtt kb. 60 yardot és fontos elkapásokat balfaszkodtak el. Egyik után jött a return TD, most meg a 4 and out.lotus86
több mint 10 éve
őt gyűlöljük mától
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
már szépen szállingóznak haza a nézők a stadionból... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
ki a pöcs a wr edző???vittoreAzt hiszem Gilbride fia. 😀
több mint 10 éve
A két fumble maradt ki. Köszönöm.Pont most jött meg lakótársam Magyarországról és lekéstem mindent. Mi történt?lotus86Elbalfaszkodtunk egy beszopott punt return TD-vel és 2 fubleval a végét, de legalább jól játszottunkbalu10
Azért Cruz és Randle együtt kb. 60 yardot és fontos elkapásokat balfaszkodtak el. Egyik után jött a return TD, most meg a 4 and out.