New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
Ez az!
több mint 3 éve
nah, így se rossz 😊
több mint 3 éve
Jó bírói döntés.Csak dobják a másik oldalon is!
több mint 3 éve
nyilván elveszikMondjuk ez eléggé az volt
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
nyilván elveszik
több mint 3 éve
Úgy látszik Bardberry követni fogja Coopert
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
XM
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Kronos
779
Ejha 😮 micsoda kezdés...
több mint 3 éve
Mondhatnánk h szetfutottuk a dallasi védelmet 😊
több mint 3 éve
Streamet kell valtanom kb 3 playjel előttem vagytok 😊
több mint 3 éve
tamas424
1 758
én a 0-0-nak szurkoltam, de akkor legyen 7-7.....😀Na az már biztos nem lesz 😊
nexion218
több mint 3 éve
én a 0-0-nak szurkoltam, de akkor legyen 7-7.....😀6-6
nexion218
több mint 3 éve
én a 0-0-nak szurkoltam, de akkor legyen 7-7.....😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 3 éve
Beleértek???Ez mondjuk elég tökéletes drive volt...Elszóltam baszki. XP missed. Meglátjuk ezen fog-e múlni a meccs vagy sem.
GiantsMLBhunter
GiantsMLBhunter
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Ez mondjuk elég tökéletes drive volt...Elszóltam baszki. XP missed. Meglátjuk ezen fog-e múlni a meccs vagy sem.
GiantsMLBhunter
több mint 3 éve
ozibozi
17 133
ilyen az ha garett mester utasításait végrehajtják 😊 😊
több mint 3 éve
Szép nyitó drive!
több mint 3 éve
Gates kereste, hogy kit blokkoljon, de a kutya nem volt a környéken se 😀
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Ez mondjuk elég tökéletes drive volt...
több mint 3 éve
tamas424
1 758
A védelem a szokásos...
több mint 3 éve
Szép volt Shep
több mint 3 éve
hát ez könnyen ment 😊
több mint 3 éve
Charlie Firpo
4 569
A dallasi védelem hozza a szokásost!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
Kronos
779