New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Ennek tetejében még egy Phily győzelem este. Az tenné fel az i-re a pontot.Lehetett volna az a meccs ezzel egy időben amúgy...
Nomac
több mint 3 éve
ugye ha megcsinálják a 2 pontost és redflaggelik az fg előttit akkor más lenneDe meg sok volt hatra tudod
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mazzu
1 673
Talán, valami.. de azért általában ennyi se 😀Sosem értettem, hogy az ilyen iszapbirkózásodn mit tudnak visszanézni..🤦🏻♂️Mondjuk itt kivételesen látszott
Mazzu
csebi
több mint 3 éve
ugye ha megcsinálják a 2 pontost és redflaggelik az fg előttit akkor más lenne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
tamas424
1 758
McCarthy kapja be!
több mint 3 éve
Grat sracok, lehet keszulni a draftra
több mint 3 éve
Ennek tetejében még egy Phily győzelem este. Az tenné fel az i-re a pontot.
több mint 3 éve
és most jön egy pick6 hogy mindenki jól érezze magát 😀én nem érezném 😛
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Sosem értettem, hogy az ilyen iszapbirkózásodn mit tudnak visszanézni..🤦🏻♂️Mondjuk itt kivételesen látszott
Mazzu
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Sosem értettem, hogy az ilyen iszapbirkózásodn mit tudnak visszanézni..🤦🏻♂️semmit, sztem 95%ban stands
Mazzu
több mint 3 éve
Mazzu
1 673
Sosem értettem, hogy az ilyen iszapbirkózásodn mit tudnak visszanézni..🤦🏻♂️
több mint 3 éve
és most jön egy pick6 hogy mindenki jól érezze magát 😀
több mint 3 éve
Az a vicc hogy mindenki tidta hogy futas elsz es benyaltuk
több mint 3 éve
Itt a végén látszott hogy fogta kupac alján a labdát
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Azért mindig megfuszerezzuk a meccseinket
több mint 3 éve
ez miafasz baszki, ennél irreálisabb szezonzárót, méltó a csoporthoz...és az eagles - wtf még cska ezután jön
gabokocka
több mint 3 éve
ez miafasz baszki, ennél irreálisabb szezonzárót, méltó a csoporthoz...nana, éjjel még lesz egy roncsderbi 😀
gabokocka
több mint 3 éve
Nem fumble
több mint 3 éve
ez miafasz baszki, ennél irreálisabb szezonzárót, méltó a csoporthoz...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
nem rossz ez a nemzetek ligája D csoport - elődöntő
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=lkmn8JEuFY8
több mint 3 éve
Mondjuk az látszik h Gallman felveszi, magához öleli