New York Giants - Green Bay Packers
18 napja
Az O-line a kezdeti bizonytalankodás után meglepően jól muzsikál.
18 napja
Nincs olyan harmadik és hosszú, ami nincs meg ellenünkMost, hogy Daboll már nincs, nem lehetne Bowent meccs közben kirúgni? Esetleg Gillan is mehet vele.
Zet
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
18 napja
ezt elkaptaBiztosan olvasta, amit írtam.
Heisman nádor
18 napja
A Packers szurkolok tiszteletere felbontok egy ilyetKöszönjük.
Hendrix
A Love korszakban lettél Utah State drukker?
18 napja
Úgy néz ki, Doubs ma akkor se kapja el, ha egy csiga tálcán szolgálja fel neki a lasztit.Perfect jinx.
nagylaza, főpohárnok
Szuper az időzítésed!😊
18 napja
A Packers szurkolok tiszteletere felbontok egy ilyetÉn is bordóit kortyolgatok.
Hendrix
18 napja
ezt elkapta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 napja
Nincs olyan harmadik és hosszú, ami nincs meg ellenünk
18 napja
A Packers szurkolok tiszteletere felbontok egy ilyetOfficially part of the family
Hendrix
I... don't care... John.
18 napja
A Packers szurkolok tiszteletere felbontok egy ilyetI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
18 napja
Úgy néz ki, Doubs ma akkor se kapja el, ha egy csiga tálcán szolgálja fel neki a lasztit.
18 napja
sose volt kérdés nálamSőt, ahogy öregszem egyre szorosabb a verseny a két opció között.😊Értettem és az sem rossz.Nem nő, üveg!Tudsz élni.😊Lehet, de én megpróbálom. Elővettem egy üveg francia vöröset.Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
SBL
Tactful Cactus
SBL
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
18 napja
Hülye!🙂Nem nő, üveg!Tudsz élni.😊Lehet, de én megpróbálom. Elővettem egy üveg francia vöröset.Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
SBL
Tactful Cactus
18 napja
Sőt, ahogy öregszem egyre szorosabb a verseny a két opció között.😊Értettem és az sem rossz.Nem nő, üveg!Tudsz élni.😊Lehet, de én megpróbálom. Elővettem egy üveg francia vöröset.Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
SBL
Tactful Cactus
SBL
18 napja
ezt a puntot mintha én rúgtam volnajó van, csak nyertünk egy sárgát , megnyugodtam
Tactful Cactus
18 napja
Erre van a roster, de én vagyok olyan aljas, hogy a pincéből hozok fel practice squad tagokat.Latom nem ma kezdted. Komoly embernel mindig van otthon alkohol. (vagy valami utosebb)
Tactful Cactus
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
18 napja
Értettem és az sem rossz.Nem nő, üveg!Tudsz élni.😊Lehet, de én megpróbálom. Elővettem egy üveg francia vöröset.Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
SBL
Tactful Cactus
18 napja
Next bottle upErre van a roster, de én vagyok olyan aljas, hogy a pincéből hozok fel practice squad tagokat.Könnyű azt mondani, de mit csináljon az, akinek már délután el kellett fogyasztani mindent, ami otthon volt?Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Egy barátom kérdezi.
SBL
Tactful Cactus
18 napja
Nem nő, üveg!Tudsz élni.😊Lehet, de én megpróbálom. Elővettem egy üveg francia vöröset.Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!