New York Giants - Los Angeles Chargers
2 hónapja
Most adnék egy 10 perces drive-ot TD-vel a végén..Én bármi pontszerzést.
Petila
2 hónapja
Pont ezt írtam utána xDPlusz folyamat megoldja a 2nd vagy 3rd and long-okatDart egyelore nincs a helyzet magaslatanElső meccse, nincs eladott labdája, 2 TD-t már szerzett. Nem olyan rossz ez.
Hendrix
Sixo
Petila
2 hónapja
Ezekkel a korai sackekkel semmit sem érünk, később úgy is megcsinálják a 1st downt.
2 hónapja
Plusz folyamat megoldja a 2nd vagy 3rd and long-okatDart egyelore nincs a helyzet magaslatanElső meccse, nincs eladott labdája, 2 TD-t már szerzett. Nem olyan rossz ez.
Hendrix
Sixo
2 hónapja
Dart egyelore nincs a helyzet magaslatanIlyen, amikor egy NFL ready qbt sackelnek 🙂
Hendrix
2 hónapja
Dart egyelore nincs a helyzet magaslatanElső meccse, nincs eladott labdája, 2 TD-t már szerzett. Nem olyan rossz ez.
Hendrix
2 hónapja
Dart egyelore nincs a helyzet magaslatan
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Azért az vicces, h a mi Bowenünk úgy érzi, egy két pontos nem olyan fontos, hogy Sexy bent legyen
2 hónapja
Komoly vedekezes
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Nahát, nagy futott TDt engedtünk. Ilyet!?
2 hónapja
Hampton éles ma meg Tui
2 hónapja
Futás ellen mindig jók vagyunk
2 hónapja
Nem, nagyon gyengék vagyunk eddig, ahogy mondtad főleg fejben. 110 yard büntetésnél járunk ...Mondjuk ez megint érdekes OPI volt de ma nem ezen múlikEz szerintem nem ő volt. Ladidinak dobta, de ő a cél előtt a földön találta magát egy blokkban.Hát bammeg... az offense kilátástalan ma.Főleg JH10
Sixo
Petila
Sixo
Petila
2 hónapja
Mondjuk ez megint érdekes OPI volt de ma nem ezen múlikEz szerintem nem ő volt. Ladidinak dobta, de ő a cél előtt a földön találta magát egy blokkban.Hát bammeg... az offense kilátástalan ma.Főleg JH10
Sixo
Petila
Sixo
2 hónapja
Ez szerintem nem ő volt. Ladidinak dobta, de ő a cél előtt a földön találta magát egy blokkban.Hát bammeg... az offense kilátástalan ma.Főleg JH10
Sixo
Petila
2 hónapja
TD