NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Buffalo Bills - New England Patriots
88
13
22:25
RedZone week 16
85
9
19:00
Miami Dolphins - San Francisco 49ers
63
7
22:25
New York Giants - New Orleans Saints
14 napja
kijo
408
3 TE föl és vagy blokkolnak vagy elkapnak ha egyik sem futunk. Simán meg lenne.
14 napja
kijo
408
Igazából egy TD-vel el lehetne dönteni ez a meccset. Nagyon másnapos vagyok, így ez dupla büntetés. Bár nem tudom eldönteni melyik rosszabbEz a nagyobb büntetés.
Gyurma Pappa
14 napja
Igazából egy TD-vel el lehetne dönteni ez a meccset. Nagyon másnapos vagyok, így ez dupla büntetés. Bár nem tudom eldönteni melyik rosszabb
14 napja
MC12
6 462
Azért finoman kilökte Austint a labda alól, az szép move volt.Ez szép volt a CB-től.Elég durván aluldobta művészet lett volna nem elkapni
MC12
kapitnono
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
14 napja
Ez szép volt a CB-től.Elég durván aluldobta művészet lett volna nem elkapni
MC12
14 napja
Zet
1 625
Megvan a 2. INT/év
14 napja
ozibozi
17 489
Védelem eddig teljesen kulturált meccset hoz le, a TD driveot leszámítva semmi mistackle gyár, meglepően jól fogjak a PS DTk a futast is.tudtam hogy mi szarok vagyunk és nem is fontos megszakadni ma de vlhogy a NO-ból többet néztem ki a red zone-k alapján amit láttam
Rodaron
14 napja
Rodaron
2 097
Úgyis berugja
14 napja
Rodaron
2 097
Védelem eddig teljesen kulturált meccset hoz le, a TD driveot leszámítva semmi mistackle gyár, meglepően jól fogjak a PS DTk a futast is.
14 napja
Nah, Nubin is mehet pihenni
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
14 napja
Jaj, azt ne is mondd🤬Mit keres itt ez a gyerek egyáltalán?😞nem is keveset
nagir
ozibozi
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
14 napja
Mit keres itt ez a gyerek egyáltalán?😞
14 napja
Zet
1 625
Azt hitte, ott van az Endzone
14 napja
ozibozi
17 489
rossz irányba ment, ez simán meglett volna neki
14 napja
MC12
6 462
Lock miért váltott irányt?? A környékén nem volt senki, erre megfordul és beleszaladt két védőbe sima first down helyett…
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
14 napja
Ez hülye, esküszöm 🥴
14 napja
Rodaron
2 097
Jaj Drew de butus vagy, előre futsz simán 1st down