New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
és? Wentz mégis összehajított már 300 yardothonnan? nincs WR...sajnos jó ez a Phily O, még 10-14 pontot szerintem összehoznakremélem még szerzünk is azért, de én nem vagyok biztos benne, h nem lesz elég ez az előnycsak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
balu10
Szesze
balu10
zsoeo
több mint 8 éve
szerintem nem. kivételes képességei vannak NFL szinten is.33 éves...ez egy kurva nagy blama a többieknek.Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.hát ez nem kérdés
evergreen
Szesze
Eazzy
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
szükségetek van pár skill playerre az biztos33 éves...ez egy kurva nagy blama a többieknek.Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.hát ez nem kérdés
evergreen
Szesze
Eazzy
viszont ha ez meglesz akkor nagyon jók is lehettek (sajnos)
több mint 8 éve
Nem lenne rossz meccse amúgy, de azon a 2 INT-en elmehet a meccs sajna.Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.Wentz az.
evergreen
Sajna ket iranyba is az elejen
Janek
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Kb. miatt vagyok még meccsben... meg saját magunk miatt!!😊mármint összességében, nem csak ma. persze ez nem egy kockázatos megállapítás 😀Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.hát ez nem kérdés
evergreen
Szesze
evergreen
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
33 éves...ez egy kurva nagy blama a többieknek.Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.hát ez nem kérdés
evergreen
Szesze
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Hát ha ilyen forgatókönyvvel is elbukjuk ezt a meccset...akkor nem tudom hogy tudnánk nyerni! 😀
több mint 8 éve
honnan? nincs WR...sajnos jó ez a Phily O, még 10-14 pontot szerintem összehoznakremélem még szerzünk is azért, de én nem vagyok biztos benne, h nem lesz elég ez az előnycsak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
balu10
Szesze
balu10
több mint 8 éve
én is úgy értettem 😊mármint összességében, nem csak ma. persze ez nem egy kockázatos megállapítás 😀Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.hát ez nem kérdés
evergreen
Szesze
evergreen
több mint 8 éve
ez így van, ne legyen igazam 😊meglátjuk 😊 asszem mindketten bízunk benne, h nem lesz igazadsajnos jó ez a Phily O, még 10-14 pontot szerintem összehoznakremélem még szerzünk is azért, de én nem vagyok biztos benne, h nem lesz elég ez az előnycsak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
balu10
Szesze
balu10
illetve 10et tőlem szerezhetnek 😊
Szesze
több mint 8 éve
mondjuk ilyen 4. kísérletek után kétpontosra ne alapozzunk!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.Wentz az.
evergreen
Sajna ket iranyba is az elejen
több mint 8 éve
mármint összességében, nem csak ma. persze ez nem egy kockázatos megállapítás 😀Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.hát ez nem kérdés
evergreen
Szesze
#NoPhlyZone
több mint 8 éve
meglátjuk 😊 asszem mindketten bízunk benne, h nem lesz igazadsajnos jó ez a Phily O, még 10-14 pontot szerintem összehoznakremélem még szerzünk is azért, de én nem vagyok biztos benne, h nem lesz elég ez az előnycsak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
balu10
Szesze
balu10
illetve 10et tőlem szerezhetnek 😊
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
sajnos jó ez a Phily O, még 10-14 pontot szerintem összehoznakremélem még szerzünk is azért, de én nem vagyok biztos benne, h nem lesz elég ez az előnycsak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
balu10
Szesze
több mint 8 éve
Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.hát ez nem kérdés
evergreen
több mint 8 éve
Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.
#NoPhlyZone
több mint 8 éve
remélem még szerzünk is azért, de én nem vagyok biztos benne, h nem lesz elég ez az előnycsak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
balu10
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
de főleg az bosszant, hogy második vagy harmadik ilyen szabálytalanság volt már.jó, mind1. az meg alapból is süket. xDDBeckham mozdult be.azé me hazai pályán támadásnál a közönség nagyrész kussol, így a falember halja is a snap countot.jó is hazaipályán falsestartolni,,Ez miért múlik a pálya jellegén?
Mazzu
Eazzy
ano92
Eazzy
ano92
több mint 8 éve
ezt mondom. 😊jó, mind1. az meg alapból is süket. xDDBeckham mozdult be.azé me hazai pályán támadásnál a közönség nagyrész kussol, így a falember halja is a snap countot.jó is hazaipályán falsestartolni,,Ez miért múlik a pálya jellegén?
Mazzu
Eazzy
ano92
Eazzy
ano92
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
ozibozi
17 134
ha Wentz is kávézik a vége felé lehet cserélni kéne kis frissitést
több mint 8 éve
csak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
több mint 8 éve
jó, mind1. az meg alapból is süket. xDDBeckham mozdult be.azé me hazai pályán támadásnál a közönség nagyrész kussol, így a falember halja is a snap countot.jó is hazaipályán falsestartolni,,Ez miért múlik a pálya jellegén?
Mazzu
Eazzy
ano92
Eazzy