New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
há' széjjel futjuk őket
több mint 8 éve
Ezt így nagyon nem kéne.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Perkins time!
több mint 8 éve
8 meccs alatt 4 INT azért nem rossz.és az mire elég? Went-cel semmi bajomCsak tanuljon ebből a sok intből végre.
zsoeo
Eazzy
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
sokkal valószínűbb.. figyelembe véve, hogy ti támadtokDzsenkinsz pikszikszOr Collins
karmïgran
nagir
több mint 8 éve
szééép, de kellett ez most!
több mint 8 éve
és az mire elég? Went-cel semmi bajomCsak tanuljon ebből a sok intből végre.
zsoeo
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Dzsenkinsz pikszikszOr Collins
karmïgran
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
értemén, hogy nincs wr, de van passzjátékés az mire elég? Went-cel semmi bajomés? Wentz mégis összehajított már 300 yardothonnan? nincs WR...sajnos jó ez a Phily O, még 10-14 pontot szerintem összehoznakremélem még szerzünk is azért, de én nem vagyok biztos benne, h nem lesz elég ez az előnycsak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
balu10
Szesze
balu10
zsoeo
Mazzu
zsoeo
több mint 8 éve
Dzsenkinsz piksziksz
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
reménykedve átpillantottam a Dallas meccsre, szegény Browns igazi freefrag
több mint 8 éve
és az mire elég? Went-cel semmi bajomés? Wentz mégis összehajított már 300 yardothonnan? nincs WR...sajnos jó ez a Phily O, még 10-14 pontot szerintem összehoznakremélem még szerzünk is azért, de én nem vagyok biztos benne, h nem lesz elég ez az előnycsak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
balu10
Szesze
balu10
zsoeo
Mazzu
több mint 8 éve
Még legalább 2 labdabirtoklás kell, ha nyerni akarunk. Nagyon össze kell magát kapnia a D-nek.
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
na most kellene még 3 pont.. az már elég lenne vszínű a végéig
több mint 8 éve
sajnos most elrúgták
több mint 8 éve
zsojti
4 063
remek playek
több mint 8 éve
de ezt most mire hívjuk impotens red zone
több mint 8 éve
megint a fos hívások.
#NoPhlyZone
több mint 8 éve
Vooot pár. Kelly elpasszolta őketszükségetek van pár skill playerre az biztos33 éves...ez egy kurva nagy blama a többieknek.Sproles simán a csapat legveszélyesebb fegyvere.hát ez nem kérdés
evergreen
Szesze
Eazzy
viszont ha ez meglesz akkor nagyon jók is lehettek (sajnos)
Szesze
több mint 8 éve
ozibozi
17 134
amíg volt folyamatos nyomás rajta, eredménye is volt. érthetően fáradnak mert voltak fent sokat, most kéne valaki a padrólsajnos jó ez a Phily O, még 10-14 pontot szerintem összehoznakremélem még szerzünk is azért, de én nem vagyok biztos benne, h nem lesz elég ez az előnycsak tartson ki a D..szerintem biztos, hogy ma még pontot kell szerezni a győzelemhez
Szesze
balu10
Szesze
balu10
több mint 8 éve
gyerünk, fogjuk meg őket megint..
több mint 8 éve
Csak azt nem értem moért jegeltük Ertz hetek óta..