New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Kb 3 yardot viszzafelė kellett volna futnia hogy elkaphassa. 2en is rajta voltak kapàsbôlSztem a liga 95%a nem olvasta volna ezt így, és akkor ez sima 5-6 yard minimum nektek.Ha 3.-ra egy olyan passz, aminėl esėlytelen a 1st down jò elkėpzelės, akkor valòban az volt.Ez sztem jó elképzelés volt csak Bradburry a liga egyik legjobb cbje.nyugi DP megoldja szr hívásokkalEddig eselyunk nincs odaerni wentzreFutást sem igazán fogjuk eddig
yooker
csebi
dande
csebi
MrMiksa
csebi
több mint 4 éve
Mack!😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Hazai pályán barátságosak a vakondokJó estét!Egy missed tackleről a vakondtól
Miről maradtam le ?
Janek
mustaine
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Sztem a liga 95%a nem olvasta volna ezt így, és akkor ez sima 5-6 yard minimum nektek.Ha 3.-ra egy olyan passz, aminėl esėlytelen a 1st down jò elkėpzelės, akkor valòban az volt.Ez sztem jó elképzelés volt csak Bradburry a liga egyik legjobb cbje.nyugi DP megoldja szr hívásokkalEddig eselyunk nincs odaerni wentzreFutást sem igazán fogjuk eddig
yooker
csebi
dande
csebi
MrMiksa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jó a fenét a másik oldalon indult Sanders ő az ilyeneket sebességből megoldja de Wentz nem is fordult arra..............Ez sztem jó elképzelés volt csak Bradburry a liga egyik legjobb cbje.nyugi DP megoldja szr hívásokkalEddig eselyunk nincs odaerni wentzreFutást sem igazán fogjuk eddig
yooker
csebi
dande
csebi
több mint 4 éve
Anélkül nem dobtak volna amúgyAzért egy wr false startjah a CBnk keze majd leszakadt úgy mutatta, hogy zászlót kéne dobni!
csebi
nagir
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Ha 3.-ra egy olyan passz, aminėl esėlytelen a 1st down jò elkėpzelės, akkor valòban az volt.Ez sztem jó elképzelés volt csak Bradburry a liga egyik legjobb cbje.nyugi DP megoldja szr hívásokkalEddig eselyunk nincs odaerni wentzreFutást sem igazán fogjuk eddig
yooker
csebi
dande
csebi
több mint 4 éve
Azért egy wr false startjah a CBnk keze majd leszakadt úgy mutatta, hogy zászlót kéne dobni!
csebi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Jó estét!Egy missed tackleről a vakondtól
Miről maradtam le ?
Janek
több mint 4 éve
Ez sztem jó elképzelés volt csak Bradburry a liga egyik legjobb cbje.nyugi DP megoldja szr hívásokkalEddig eselyunk nincs odaerni wentzreFutást sem igazán fogjuk eddig
yooker
csebi
dande
több mint 4 éve
Valahogy csak meglett a stop..nem.is ertem hogy😀
több mint 4 éve
3 pont végül is megvan fújjuk le 😊
több mint 4 éve
Huui de szep vedekezes volt!!
több mint 4 éve
Bradburry elképesztő jo
több mint 4 éve
nyugi DP megoldja szr hívásokkalEddig eselyunk nincs odaerni wentzreFutást sem igazán fogjuk eddig
yooker
csebi
több mint 4 éve
Jón Gunnarson
233
Jó látni minden héten a fejlődést 😊
több mint 4 éve
De ott volt Sanders a másik oldalon.....................
több mint 4 éve
Eddig eselyunk nincs odaerni wentzreFutást sem igazán fogjuk eddig
yooker
több mint 4 éve
Eddig eselyunk nincs odaerni wentzre
több mint 4 éve
Nem kell passzolni, csak Sanders fusson, nem nagyon bírják fogni a rungamet
több mint 4 éve
Azért egy wr false start
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Most kell jönnie a Wentz tdnek
több mint 4 éve
mondtam hogy vért fogunk szenvedni