New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 4 éve
Akkor Wentz feldobja Reagor Fulgham elkapja TD 😛
több mint 4 éve
Átlátszó vokt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
tûzoltó
853
Ezt tőlünk lesték el...
több mint 4 éve
pedig azt hittem elindítja
több mint 4 éve
Graham egyedul allitotta meg az elozo drivot ha meg egy egy ember fellepne egyszerubb dolgotok lenne , es most is 4.Wentz nagyon karcsu vedelmet kap , de ha mar Aaron Donaldhoz hasonlita a kommentator a Giants Dt ( tenyleg jol jatszik) de akkor is kiderul csori Wentz mekkora szopasban van!hol? a mi defense-ük eddig nincs a pályán szánalom amit művelnek
A D# k ma jol jatszanak!
Fantomas0429
zsoeo
Ez egy jo vedelem
több mint 4 éve
Kronos
779
Rólunk tudom,hogy hulladék csapatunk van 😕 ezért a kérdés. Komolyan, ezzel botrány gyenge csapattal még a végén PO ha jutunk 😀Ennyire gyenge az Eagles.... 😮Ezt nem szabaaaaad
Kronos
Zet
több mint 4 éve
majd a második félidőbe....oh wait 😀Wentz nagyon karcsu vedelmet kap , de ha mar Aaron Donaldhoz hasonlita a kommentator a Giants Dt ( tenyleg jol jatszik) de akkor is kiderul csori Wentz mekkora szopasban van!hol? a mi defense-ük eddig nincs a pályán szánalom amit művelnek
A D# k ma jol jatszanak!
Fantomas0429
zsoeo
több mint 4 éve
Én már Neked nem hiszek!😉😊😀Ennyire gyenge az Eagles.... 😮ennyire
Kronos
dande
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
zsojti
4 063
minden pénzt megért a DL mélyítése...hihetetlen mennyire szarok
több mint 4 éve
Wentz nagyon karcsu vedelmet kap , de ha mar Aaron Donaldhoz hasonlita a kommentator a Giants Dt ( tenyleg jol jatszik) de akkor is kiderul csori Wentz mekkora szopasban van!hol? a mi defense-ük eddig nincs a pályán szánalom amit művelnek
A D# k ma jol jatszanak!
Fantomas0429
több mint 4 éve
Ennyire gyenge az Eagles.... 😮ennyire
Kronos
több mint 4 éve
Ennyire gyenge az Eagles.... 😮NEEE jinxeld el!!! 😕😕😕
Kronos
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Kronos
779
Ennyire gyenge az Eagles.... 😮
több mint 4 éve
csod ha megússzk FG-l
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Vicc
több mint 4 éve
Na nézzük a Q2-es támadó egységet 😀 De Igazából majd második félidőben lesz a para szerintemAttól marhán félek!!
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Mindjárt félidő, és még nem adtuk el a labdát. Durva javulás.
több mint 4 éve
Wentz nagyon karcsu vedelmet kap , de ha mar Aaron Donaldhoz hasonlita a kommentator a Giants Dt ( tenyleg jol jatszik) de akkor is kiderul csori Wentz mekkora szopasban van!A D# k ma jol jatszanak!
több mint 4 éve
D nem csinál csodát, szerez labdát nem sok sanszunk lesz. De én még bízok 😊
több mint 4 éve
puntban jók vagyunk csak erre nem jár pont amugy fasza
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Na nézzük a Q2-es támadó egységet 😀 De Igazából majd második félidőben lesz a para szerintem
több mint 4 éve
meglepjük őket, ja nem...erre volt elég 2 hét.................