New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 4 éve
Nagyon nagy vedekezes Grahamzol!! Wow
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Akkor viszont MVP!! 😀Balfasz idiòta balek
MrMiksaBalfasz idiòta balekCarson Wentz tripped over Opeta's foot on 3d and short.
MrMiksa
erről ennyit
zsojti
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Q1-ben mindig liga elit a támadósor. Q1-ben Jones TOP5 QB volt már meccs előtt is.most érkeztem, látom a szokásos, mi történt eddig?9,2 yard/snap átlaggal halad a Giants, pár perce volt erről egy stat kiírva. Szóval karcol a D#.
eaglesmcnabb
akdestroyer
több mint 4 éve
A Giants csoportgyözelemre hajt 😊
több mint 4 éve
Slayton visszatért, remek!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
zsojti
4 063
Balfasz idiòta balek
MrMiksa
Balfasz idiòta balekCarson Wentz tripped over Opeta's foot on 3d and short.
MrMiksa
erről ennyit
több mint 4 éve
kidühöngtem magam innentől mosolyogva nézem az Lt 😊
több mint 4 éve
kijönnek innen isMajdnem block volt, hozza értünk
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
kijönnek innen is
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
most érkeztem, látom a szokásos, mi történt eddig?9,2 yard/snap átlaggal halad a Giants, pár perce volt erről egy stat kiírva. Szóval karcol a D#.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Nem benézni. Hátrébb akartunk puntolni. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Balfasz idiòta balek
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Na ilyen mėg nem volt 🤣🤣🤣
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Nem erre gondoltam. Ritkán szoktak QB-k futni 2&goalra és 3&goalra is, kivéve ha Lamar vagy Kyler az illető. Látványosan hajt a futott TD-kre.úgy néz ki Jones személyesre vette az esése utáni mémeketamikor én látom mindejg ezt csinálja. 3 negyedig úgy néz ki, mint egy frencsájz qb. 1 negyedben, mint egy bust. aztán találd ki melyik.
Cruyffista
gedam
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Na ez az East!
több mint 4 éve
ott a vakond 😀😀😀
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Szánalmas az egészNe aggodj nagy hatranybol meg edesebb lenne a gyozelem 😉
dande
több mint 4 éve
Szépen megy a Giants O# eddig. Bedobnak mindent amit csak lehet. Meg sem lepődök amúgy. Komolyan volt egy olyan érzésem, hogy visszatér mindenki az O#-nél erre jön majd a D# betli. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
most érkeztem, látom a szokásos, mi történt eddig?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
1 esetben nem leszeknszomirú, ha ma kikapunk. Ha ez JS, ės DP fejėbe kerül. Ės mėg Wentz is nagyon közel van ahhoz, hogy rôla is így vėlekedjek
több mint 4 éve
tûzoltó
853
Remélem kijátszották magukat...mostmár jöhetnénk mi is!
több mint 4 éve
Kibaszott tökös volt!semmi tökös nem volt tudta Garett, hogy ellenünk simán meglesz 😉
nagir
több mint 4 éve
ozibozi
17 139
ahogy megpördült a levegőben
több mint 4 éve
Jó hívás
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.