NFL eredménykövetés
- 10 aktív topik
New York Giants - Tennessee Titans
120
11
19:00
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
120
16
Jacksonville Jaguars - New England Patriots
113
22
19:00, ARENA4
RedZone week3
64
5
Indianapolis Colts - Houston Texans
50
11
Cleveland Browns - Carolina Panthers
40
9
Buffalo Bills - Los Angeles Chargers
34
8
Washington Commanders - Seattle Seahawks
30
11
Detroit Lions - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
10
4
New York Giants - Tennessee Titans
1 feliratkozó
10 másodperce
Burns pedig teljesen taccs
1 perce
Ez a facemask nagyon kellett
1 perce
Félidőben Harbs mondta is. Remekül játszik, vigyáz a labdára 😁Ezért jobb is ha nem passzol ha rizikós a saját térfélen, amikor ilyen punter vanVlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzonFull vakon van. Nincs semmilyen ritmusban az elkapókkal.
ozibozi
Haba
ozibozi
3 perce
Ezért jobb is ha nem passzol ha rizikós a saját térfélen, amikor ilyen punter vanVlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzonFull vakon van. Nincs semmilyen ritmusban az elkapókkal.
ozibozi
Haba
3 perce
Ahhoz képest, hogy jött egy top pick, az OL rosszabb mint volt. Nem mondanám hogy bejött ott az edzőcsere.
4 perce
Vlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzonFull vakon van. Nincs semmilyen ritmusban az elkapókkal.
ozibozi
4 perce
Hogy nem kell azt a skót marhát nézni már megérte
4 perce
punter a meccs embere 😊
5 perce
Vlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzon
5 perce
Winstonnak mindig kicsúszik a labda a kezéből? vagy mi a fasztól megy ilyen kibaszott lassan az összes dobása?Szerintem nincs már erő benne, de azért adtunk neki 13M-t
Szesze
6 perce
Saleh megkontrázta a TO-t!!!😀😱

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 perce
Winstonnak mindig kicsúszik a labda a kezéből? vagy mi a fasztól megy ilyen kibaszott lassan az összes dobása?
10 perce
ezaz, fussunk pár first down-t 4-5 percért és az már elég is még 1 punttal ispersze a sokkal jobb az költői túlzás volt, főleg hogy Harris-t se tartom jónak 😊 de pl erre a meccsre, ezen a pályán szerintem hasznosabb (lenne)Van benne igazság, de azért szvsz Harrisnél lényegesen jobb futó. De hogy sokkal nem rosszabb nála, az holt fix.sztem Skattebo nagyon túl van hype-olva, én absz nem látom benne azt a hatalmas sztárt. Nyilván szimpatikus a fanatizmusa, de sztem nincs meg a játékintelligenciája ahhot, h ő első számú futó legyenHarris mondjuk sztem sokkal jobb, mint Skattebo..Hát ha tényleg sokkal jobb, akkor idénre meg van az mvp 😊
Szesze
vanek úr
Szesze
vanek úr
11 perce
D Philips idénre visszaesett tavalyhoz képestA labda mondjuk tavaly is zavarta
ozibozi
12 perce
Van benne igazság, de azért szvsz Harrisnél lényegesen jobb futó. De hogy sokkal nem rosszabb nála, az holt fix.sztem Skattebo nagyon túl van hype-olva, én absz nem látom benne azt a hatalmas sztárt. Nyilván szimpatikus a fanatizmusa, de sztem nincs meg a játékintelligenciája ahhot, h ő első számú futó legyenHarris mondjuk sztem sokkal jobb, mint Skattebo..Hát ha tényleg sokkal jobb, akkor idénre meg van az mvp 😊
Szesze
vanek úr
Szesze
12 perce
Ebben a drive-ban tényleg Harrist kellene végigtolni
14 perce
Vakok - Világtalanok 0-12Jön a végjáték mikor elkezdik kirugdosni egymás botjait
nagir
14 perce
ezért voltak hülyék, h a félidő végén rúgtak 59-ről, mert így muszáj volt nekimenniük már ennek a 4&5-nek
16 perce
nah a RZ-ban azért megoldottuk, így még jobb is
16 perce
Ma mindenki Giants W-t akar...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
16 perce
We trust in Daboll
16 perce
Vakok - Világtalanok 0-12

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
17 perce
Csak nem a 2 félidőbenElfaradt a DÉrthető, sokat voltak pályán
nagir
gyurczi
18 perce
D Philips idénre visszaesett tavalyhoz képest
18 perce
Elfaradt a DÉrthető, sokat voltak pályán
nagir
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!