NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New York Giants - Washington Football Team
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Egyébként lassan jöhet vissza McAdoo, mert itt már senki se segít rajtunk, és csak keringő van. Lassan olyanok leszünk, mint az olasz kiscsapatok, ugyanaz az a 3 edző forog folyamatosan.Idén be kellene vezetni a kiesést NCAA-be, mert anélkül nem lesz takarítás
több mint 2 éve
és akkor futunk egyet középre 3&8-ra.. tényleg mindent megtesz, h kirúgassa magát, szóval nem lehet egy rossz szavunk se
több mint 2 éve
Magunkról beszélek...Még sok ilyet ma...nálunk még így is lesz bazzeg
Legalább nem lesz kifogás arra, hogy elkerüljék a nagytakarítást.
gyurczi
Szesze
Csak lassú vagyok
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Még sok ilyet ma...nálunk még így is lesz bazzeg
Legalább nem lesz kifogás arra, hogy elkerüljék a nagytakarítást.
gyurczi
több mint 2 éve
Még sok ilyet ma...Legalább nem lesz kifogás arra, hogy elkerüljék a nagytakarítást.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Huhh, azért mi sem parádézunk
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
térdeljük ki ezt a két percet, aztán majd elemzünk egy jót a szünetben
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Ez a playhívás szégyen, pláne egy ilyen franchise-nak.
több mint 2 éve
Ha Judge marad jövőre, akkor én nem.
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
QB sneak 2&11-nél 😀 azt a büdös kurva életbe, miket kell megélnem 😀 😀Aztán még egy 😀
Szesze
több mint 2 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Érdekes dolgokat kell látnunk. Küzdünk mint malac a jégen, csak azért hogy tudjunk puntolni félpályáig 😀
több mint 2 éve
Zet
1 549
Az a kemény, hogy egy first down óriási kihívás számunkra.
több mint 2 éve
QB sneak 2&11-nél 😀 azt a büdös kurva életbe, miket kell megélnem 😀 😀
több mint 2 éve
Fromm egy kicsit elnézte az órát, kb 2 perccel csúszott volna ki a snapből, ha rajta múlik
több mint 2 éve
Estét, megjöttem, kicsit tovább tartott a ködben a hazaút a pályán...a rossz csapat vezet a még rosszabb ellen
Történt valami érdekes? 😀
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
jajajajaj safety veszély ....talán megússzuk egy INT-el..
nagir
több mint 2 éve
Estét, megjöttem, kicsit tovább tartott a ködben a hazaút a pályán... Történt valami érdekes? 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
jajajajaj safety veszély ....
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Kronos
779
Estét mindenkinek
több mint 2 éve
Ez is mindent elmond.. 2&17 helyett inkább nem kérik a büntetést, legyen inkább 3&7, mert úgyse tudjuk megcsinálni. És persze teljesen igazuk is van.. ezt senki más ellen nem teszi meg senki, csak ellenünk. Toronymagasan a legszarabbak vagyunk! A Jaguars vagy a Jets hozzánk képest egy sikertörténet.
több mint 2 éve
Zet
1 549
Nem tudjuk, Kitchens miket mondogat ott a papír mögül Frommnak.Lehet, valami kajareceptet olvas fel.
több mint 2 éve
mondjuk nem gondoltam, h lehet még überelni azt a hihetetlen fost ami Garrett alatt volt, de egyértelműen sikerült 😊mi lehet az elképzelés vajon támadójátékban?Növelni Garrett értékét.
Szesze
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 894
mi lehet az elképzelés vajon támadójátékban?Növelni Garrett értékét.
Szesze
több mint 2 éve
Na ez legalább szép spec.egység munka volt