New York Giants − Washington Redskins
több mint 10 éve
Mondjuk ahol Te ottvagy, ott vhogy mindig virágzik a negativitás....😀Meglett Eli int-bőségének az ellenszere: nem dobatnak vele 10 yardosnál hosszabb passzt (ebben a kategóriában jelenleg a legrosszabb az nfl-ben)te már pár hete is okoskodtál, de visszakereshetően is hülyeségeket beszéltél a Giants utálatoddal.
baggio
ozibozi
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Ez a szép a szeptember elejei meccsre járásban :p de hogy egy metropoliszban nem tud megtelni a stadion (mikor nem is olyan nehezen megközelíthető), legyen bármennyi más program is arrafelé, az számomra nonszenszbezzeg a Jets, ott mindig televagyunkHát itt bizony távolról sem lesz teltház... Max. fél...New York, i love you xD
Rutin
baggio
shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Meglett Eli int-bőségének az ellenszere: nem dobatnak vele 10 yardosnál hosszabb passzt (ebben a kategóriában jelenleg a legrosszabb az nfl-ben)te már pár hete is okoskodtál, de visszakereshetően is hülyeségeket beszéltél a Giants utálatoddal.
baggio
több mint 10 éve
Meglett Eli int-bőségének az ellenszere: nem dobatnak vele 10 yardosnál hosszabb passzt (ebben a kategóriában jelenleg a legrosszabb az nfl-ben)Áh, csak utánozza a bátyját, mint minden kisöccs. 😊
baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
No igen...Tapasztalt Redskins fan nem idegeskedik a meccsek alatt, mert előre tudja az eredményt....😀Még mindig csak 2 possession game! Mindenki nyugodjon le a picsába!Én mondjuk eddig sem voltam ideges...
nexion218
apeszos
több mint 10 éve
Meglett Eli int-bőségének az ellenszere: nem dobatnak vele 10 yardosnál hosszabb passzt (ebben a kategóriában jelenleg a legrosszabb az nfl-ben)Pedig tavaly ültek a hosszúk. Mi is nagyon hiányoljuk iaz dén.
baggio
több mint 10 éve
bezzeg a Jets, ott mindig televagyunkHát itt bizony távolról sem lesz teltház... Max. fél...New York, i love you xD
Rutin
baggio
több mint 10 éve
Meglett Eli int-bőségének az ellenszere: nem dobatnak vele 10 yardosnál hosszabb passzt (ebben a kategóriában jelenleg a legrosszabb az nfl-ben)Pep Hamilton szerint gyáva megoldás
baggio
több mint 10 éve
Még mindig csak 2 possession game! Mindenki nyugodjon le a picsába!Én mondjuk eddig sem voltam ideges...
nexion218
több mint 10 éve
Még mindig csak 2 possession game! Mindenki nyugodjon le a picsába!
több mint 10 éve
Meglett Eli int-bőségének az ellenszere: nem dobatnak vele 10 yardosnál hosszabb passzt (ebben a kategóriában jelenleg a legrosszabb az nfl-ben)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most bekapcsoló Giants szurker:"Hogy a faszomba rúgtunk 4 field goalt egy negyed alatt?"
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
csak az arcokat érdemes nézni, a beszariságot
több mint 10 éve
Jól rá is megyünk a FG-ra ezek után kb
több mint 10 éve
Majdnem fumble, majdnem int, azért a giants is hozzátehetné már a magáét a szórakozásunkhozAz az érzésem, hogy ami késik, az nem múlik. Bár Cousinst elnézve minimum vissza kéne vinni TDre, hogy Skins pontok legyenek belőlük...
baggio
több mint 10 éve
Elég szar dobás volt amúgy...
több mint 10 éve
Most akartam beírni, hogy Eli eddig idén kifejezetten tetszik. 😀(Mondjuk ettől a rossz passztól függetlenül is tetszik.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Majdnem fumble, majdnem int, azért a giants is hozzátehetné már a magáét a szórakozásunkhoz

---
több mint 10 éve
Picsába Kalapúr!
több mint 10 éve
egy komoly manager ezt a Randle gyereket(lejár a szerződése) már régen elnyomta volna egy normal pickért... mi nem csak We trust.......
több mint 10 éve
Az olasz labdarúgó szövetesség így honorálná a sportszerű soccer játékosokat. Azt hiszem alsóbb osztályokban már be is vezették. Szóval Rocchi már kaphat olyat is, hogy ez is a Haladásra emlékeztesse a színvonal mellett.wtf?Olaszországban ezért járna érte a zöld lap.cut the bullshit, csak Spec Team játékokat kéne ma nyomniMeg az apró sikerekért pontokat adni a Skinsnek...Sztem simán ér egy pontot, hogy gond nélkül elrúgtuk....😀
Höri
nexion218
iktriad
nexion218
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
wtf?Olaszországban ezért járna érte a zöld lap.cut the bullshit, csak Spec Team játékokat kéne ma nyomniMeg az apró sikerekért pontokat adni a Skinsnek...Sztem simán ér egy pontot, hogy gond nélkül elrúgtuk....😀
Höri
nexion218
iktriad
több mint 10 éve
Randle ma lehet hogy lehoz egy normális meccset végre?Nyugtával dicsért a napot, főleg ha még fel se kelt. LOL
yooker
Rashad nagyon fickándozik egyelőre. Örülök.
több mint 10 éve
ég és föld önbizalomban a két csapat ilyen kezdés után. Eli ma éles