New York Giants − Washington Redskins
több mint 10 éve
szerintem most okés, régebben bármi vollt isMeriweather, Brandon 2. meccsen qva jól mozog szerintemJézus...El is felejtettem, hogy ő is a pályán van és nem velünk... R.I.P., akárki is menjen a közelébe...😀
ozibozi
nexion218
több mint 10 éve
Kérdés akarunk -e bármit is még ebben a félidőben...vezetünk és mi kezdünk.Nem az a kérdés, hanem hogy a végét hogy basszátok majd el : )
balu10
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Meriweather, Brandon 2. meccsen qva jól mozog szerintemJézus...El is felejtettem, hogy ő is a pályán van és nem velünk... R.I.P., akárki is menjen a közelébe...😀
ozibozi
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Kérdés akarunk -e bármit is még ebben a félidőben...vezetünk és mi kezdünk.És most még ti jöttök.
balu10
több mint 10 éve
Úristen, most jöttem rá, hogy miért tűnik olyan laposnak ez a meccs... NINCSENEK CHEERLEADEREK!!! 😀 😀 😀
Tényleg nincsenek. Még sosem láttam ilyet.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Kérdés akarunk -e bármit is még ebben a félidőben...vezetünk és mi kezdünk.
több mint 10 éve
Meriweather, Brandon 2. meccsen qva jól mozog szerintem
több mint 10 éve
Második potenciális td passz aluldobva
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Akkor ezek szerint ennyit bírt sérülés nélkül...Beason volt ma pályán, vagy Unga Bunga kezdett?úgy láttam volt...
balu10
yooker
több mint 10 éve
De nagy fasz volt a centerJa...A szándékot is büntetik...
Jakehomer
több mint 10 éve
Beason volt ma pályán, vagy Unga Bunga kezdett?úgy láttam volt...
balu10
több mint 10 éve
Statisztikai anomália. De még akkor is hülyeség lenne, ha ezek mind jó meccsek lennének.Idén még nem is mondtam, hogy el kéne felejteni a TNF-et...mert a múlt heti fasza volt
Jakehomer
Höri
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kurva nagy holding persze megvolt
több mint 10 éve
Végre vmi...
több mint 10 éve
Amu szerződéses évben lesz
több mint 10 éve
Egy Redskins TD jót tenne a meccsnek(elnézést a Giants fanoktól). Akkor hogy lenne fő műsoridős meccsük olyan csapatoknak, mint mi vagy a Raiders? LOLVoltam ott júliusban, de csak magamat tudom ismételni, próbáljatok majd egyszer hazajutni a Sunlife Stadiumból South Beach-re (ennél rosszabbat soha ne kívánjak tudom xD), mindjárt más megvilágításba helyeződik a problémaDe a new yorkiak pont leszarják, hogy Miamiban mennyivel kényelmetlenebb, csak ezért nem fognak kimenni csütörtök este egy szar Giants meccsre 😊 Idén még nem is mondtam, hogy el kéne felejteni a TNF-et...
baggio
Jakehomer
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Én se mennék ki nyilván 😊 meg persze nagyon sajnálom, hogy elvették a csütörtöki premier plánt ezért a fos produktumért a college focitólVoltam ott júliusban, de csak magamat tudom ismételni, próbáljatok majd egyszer hazajutni a Sunlife Stadiumból South Beach-re (ennél rosszabbat soha ne kívánjak tudom xD), mindjárt más megvilágításba helyeződik a problémaDe a new yorkiak pont leszarják, hogy Miamiban mennyivel kényelmetlenebb, csak ezért nem fognak kimenni csütörtök este egy szar Giants meccsre 😊 Idén még nem is mondtam, hogy el kéne felejteni a TNF-et...
baggio
Jakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Idén még nem is mondtam, hogy el kéne felejteni a TNF-et...mert a múlt heti fasza volt
Jakehomer
több mint 10 éve
A Sunlife-nál az volt a "vicces" a három és fél órás hazajutáson kívül, hogy a stadiontól induló tömött buszon a bal hátsó széken én voltam az egyetlen fehér utas 😊 maradandó szociológiai élmény, na de vissza a meccshezugyan nem meccs miatt, de elmentem tavaly a SunLifehoz. bár a Miami tömegközlekedés alapjáraton felbaszott, nevetségesek a menetrendjeik 😀 Júliusban meg nem lehetett annyira megtelve a MetLife, mint a szezonnyitó után, amikor a buszra várók sora a Giants HQ-nál ért véget 😀 ha voltál a parkolóban, akkor átérzed a távolságot.Voltam ott júliusban, de csak magamat tudom ismételni, próbáljatok majd egyszer hazajutni a Sunlife Stadiumból South Beachre-re (ennél rosszabbat soha ne kívánjak tudom xD), mindjárt más megvilágításba helyeződik a problémaannyira nem könnyű odajutni. alapból kint van egy mező közepén, a tömegközlekedés elképesztően szervezetlen (ha busszal/vonattal akarsz menni, akkor minimum 2 óra sorbanállás és teljesen random jönnek, autóval kifelé menet ugyanennyi a dugó). Plusz holnap péntek, dolgoznak még az emberek.Ez a szép a szeptember elejei meccsre járásban :p de hogy egy metropoliszban nem tud megtelni a stadion (mikor nem is olyan nehezen megközelíthető), legyen bármennyi más program is arrafelé, az számomra nonszenszbezzeg a Jets, ott mindig televagyunkHát itt bizony távolról sem lesz teltház... Max. fél...New York, i love you xD
Rutin
baggio
shawnka
baggio
Amúgy is jobban csípik a Jetset Jerseyben 😀
shawnka
baggio
shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Voltam ott júliusban, de csak magamat tudom ismételni, próbáljatok majd egyszer hazajutni a Sunlife Stadiumból South Beach-re (ennél rosszabbat soha ne kívánjak tudom xD), mindjárt más megvilágításba helyeződik a problémaDe a new yorkiak pont leszarják, hogy Miamiban mennyivel kényelmetlenebb, csak ezért nem fognak kimenni csütörtök este egy szar Giants meccsre 😊 Idén még nem is mondtam, hogy el kéne felejteni a TNF-et...
baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
óóóó baszod ezeket miért??