New York Giants − Washington Redskins
több mint 10 éve
Hivhatnank már egy hosszút OBJre1 órája volt egy 9 y passz is
balu10
több mint 10 éve
Tessék most agyondicsérik a kék sereget Ricsiék.Gondolom itt olvasták és gyorsan korrigáltak.
iktriad
több mint 10 éve
Tessék most agyondicsérik a kék sereget Ricsiék.
több mint 10 éve
a falat szétkapják rendesen azért..
több mint 10 éve
Azt hiszem DeAngelo Hallt se látjuk egy ideig.
több mint 10 éve
Az megint az Achilles HAllnak...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Hát nem tudom, én mikor dumáltam Gyulával egyáltalán nem kezelt inkorrektül minket. De most őszintén milyen poitív dolgot mondjanak rólunk???Magabiztosan vezettek.
Asbee
több mint 10 éve
Ricsi térdelne safety-ért.Ricsi a "running into the kicker" résznél is meg volt zavarodva rendesen,szerinte az az 5 yard többet ér,mint más szabálytalanság 5 yardja...
Sixo
Ettől a meccstől már csak 1-2 Odell TD-t várok(fantasy,hehe) 😊
több mint 10 éve
Mi lesz a vége majdnem mindegy,de legalább most nincs felvágom az ereimet érzés a játékunktól!
több mint 10 éve
Hát nem tudom, én mikor dumáltam Gyulával egyáltalán nem kezelt inkorrektül minket. De most őszintén milyen poitív dolgot mondjanak rólunk???
több mint 10 éve
Ámen!!Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Beíratom magam a kedvedért előre az NFC döntőre 😊
balu10
Höri
több mint 10 éve
szép punt...
több mint 10 éve
csak nyakon basznám ezt a két kis statisztikust
több mint 10 éve
Köszi, az jó lesz xDImádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Beíratom magam a kedvedért előre az NFC döntőre 😊
balu10
Höri
több mint 10 éve
összetöretik előbb-utóbb OBJ-t ezekkel a passzokkal baszki..
több mint 10 éve
Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Beíratom magam a kedvedért előre az NFC döntőre 😊
balu10
több mint 10 éve
Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Miért ott nézed???
balu10
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Sehogy, ma nyerünk!Kérdés akarunk -e bármit is még ebben a félidőben...vezetünk és mi kezdünk.Nem az a kérdés, hanem hogy a végét hogy basszátok majd el : )
balu10
Jakehomer
több mint 10 éve
Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Rossz hír, ő minden csapatot utál.
balu10
több mint 10 éve
Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?
több mint 10 éve
azért azt nem értem miért tartják kb lefutottnak ezt a meccset Ricsiék