New York Giants − Washington Redskins
több mint 9 éve
Tessék most agyondicsérik a kék sereget Ricsiék.Gondolom itt olvasták és gyorsan korrigáltak.
iktriad
több mint 9 éve
Tessék most agyondicsérik a kék sereget Ricsiék.
több mint 9 éve
a falat szétkapják rendesen azért..
több mint 9 éve
Azt hiszem DeAngelo Hallt se látjuk egy ideig.
több mint 9 éve
Az megint az Achilles HAllnak...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Hát nem tudom, én mikor dumáltam Gyulával egyáltalán nem kezelt inkorrektül minket. De most őszintén milyen poitív dolgot mondjanak rólunk???Magabiztosan vezettek.
Asbee
több mint 9 éve
Ricsi térdelne safety-ért.Ricsi a "running into the kicker" résznél is meg volt zavarodva rendesen,szerinte az az 5 yard többet ér,mint más szabálytalanság 5 yardja...
Sixo
Ettől a meccstől már csak 1-2 Odell TD-t várok(fantasy,hehe) 😊
több mint 9 éve
Vobox
635
Mi lesz a vége majdnem mindegy,de legalább most nincs felvágom az ereimet érzés a játékunktól!
több mint 9 éve
Hát nem tudom, én mikor dumáltam Gyulával egyáltalán nem kezelt inkorrektül minket. De most őszintén milyen poitív dolgot mondjanak rólunk???
több mint 9 éve
Vobox
635
Ámen!!Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Beíratom magam a kedvedért előre az NFC döntőre 😊
balu10
Höri
több mint 9 éve
szép punt...
több mint 9 éve
ozibozi
16 971
csak nyakon basznám ezt a két kis statisztikust
több mint 9 éve
Köszi, az jó lesz xDImádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Beíratom magam a kedvedért előre az NFC döntőre 😊
balu10
Höri
több mint 9 éve
összetöretik előbb-utóbb OBJ-t ezekkel a passzokkal baszki..
több mint 9 éve
Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Beíratom magam a kedvedért előre az NFC döntőre 😊
balu10
több mint 9 éve
Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Miért ott nézed???
balu10
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Sehogy, ma nyerünk!Kérdés akarunk -e bármit is még ebben a félidőben...vezetünk és mi kezdünk.Nem az a kérdés, hanem hogy a végét hogy basszátok majd el : )
balu10
Jakehomer
több mint 9 éve
Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?Rossz hír, ő minden csapatot utál.
balu10
több mint 9 éve
Imádom, hogy minden sport tv-s meccsen 2 Giants hater a kommentátor. Höri egyszer nem lehetne, hogy te vagy a meccsünkön?
több mint 9 éve
azért azt nem értem miért tartják kb lefutottnak ezt a meccset Ricsiék