New York Giants − Washington Redskins
több mint 9 éve
pf...
több mint 9 éve
ozibozi
16 971
mi lesz, ha még komoly csapatok ellen is elkezdünk játszani...
több mint 9 éve
na most lett elegem
több mint 9 éve
Bold prediction: ma nem fogja leadni a 4. negyedben az előnyét a Giants.Nah most fog 50 véres giants drukker megkéselni.
iktriad
több mint 9 éve
Édesjóistenem...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Bold prediction: ma nem fogja leadni a 4. negyedben az előnyét a Giants.
több mint 9 éve
Nekem annyival jobb, hogy ennek a kölöknek legalább nincs nagy pofája a nulla teljesítmény mellé...Most mé ez a Cousins jobb, mint egy reckless rg3? Akkor még legalább valakinek jó sérója volt az O-ban."RGIII’s dad sentenced to 10 days in jail for reckless driving. "Pont mint a fia...Csak az a pályán volt reckless...😀
Sixo
nexion218
Sixo
több mint 9 éve
Most mé ez a Cousins jobb, mint egy reckless rg3? Akkor még legalább valakinek jó sérója volt az O-ban."RGIII’s dad sentenced to 10 days in jail for reckless driving. "Pont mint a fia...Csak az a pályán volt reckless...😀
Sixo
nexion218
több mint 9 éve
"RGIII’s dad sentenced to 10 days in jail for reckless driving. "Pont mint a fia...Csak az a pályán volt reckless...😀
Sixo
több mint 9 éve
"RGIII’s dad sentenced to 10 days in jail for reckless driving. "
több mint 9 éve
Talán egy másik univerzumban..hosszúpasszthosszúpasszt!Inkább ne, mert a meccsből kinézem, hogy az is TD lesz, csak a Redskins szerzi. Fussatok.
Asbee
iktriad
több mint 9 éve
Miért pont spanyolt kommentárokat toltak be. Jobb lett volna mondjuk egy koreai, azok sokkal jobban ordibálnak.
több mint 9 éve
ozibozi
16 971
hosszúpasszthosszúpasszt!legalább kettőt... egy az meg volt 😊))
Asbee
több mint 9 éve
Pont azért mondom.Értem én a viccet... csak nem szeretem.Ezt most miért mondod? A Redskins-t is szereted, pedig az is egy vicc...
apeszos
nexion218
több mint 9 éve
hosszúpasszthosszúpasszt!
több mint 9 éve
Miért kell a béna Jones erőltetni, amikor ott van egy istenkirály Morris a csapatban (fantasy nem befolyásolt a mondat megfogalmazásában).
több mint 9 éve
Értem én a viccet... csak nem szeretem.Ezt most miért mondod? A Redskins-t is szereted, pedig az is egy vicc...
apeszos
több mint 9 éve
Értem én a viccet... csak nem szeretem.
több mint 9 éve
Azt nem tudom Roberts mi a faszt keres még itt??A labdát...😀
apeszos