New York Giants − Washington Redskins
több mint 10 éve
pf...
több mint 10 éve
mi lesz, ha még komoly csapatok ellen is elkezdünk játszani...
több mint 10 éve
na most lett elegem
több mint 10 éve
Bold prediction: ma nem fogja leadni a 4. negyedben az előnyét a Giants.Nah most fog 50 véres giants drukker megkéselni.
iktriad
több mint 10 éve
Édesjóistenem...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Bold prediction: ma nem fogja leadni a 4. negyedben az előnyét a Giants.
több mint 10 éve
Nekem annyival jobb, hogy ennek a kölöknek legalább nincs nagy pofája a nulla teljesítmény mellé...Most mé ez a Cousins jobb, mint egy reckless rg3? Akkor még legalább valakinek jó sérója volt az O-ban."RGIII’s dad sentenced to 10 days in jail for reckless driving. "Pont mint a fia...Csak az a pályán volt reckless...😀
Sixo
nexion218
Sixo
több mint 10 éve
Most mé ez a Cousins jobb, mint egy reckless rg3? Akkor még legalább valakinek jó sérója volt az O-ban."RGIII’s dad sentenced to 10 days in jail for reckless driving. "Pont mint a fia...Csak az a pályán volt reckless...😀
Sixo
nexion218
több mint 10 éve
"RGIII’s dad sentenced to 10 days in jail for reckless driving. "Pont mint a fia...Csak az a pályán volt reckless...😀
Sixo
több mint 10 éve
"RGIII’s dad sentenced to 10 days in jail for reckless driving. "
több mint 10 éve
Talán egy másik univerzumban..hosszúpasszthosszúpasszt!Inkább ne, mert a meccsből kinézem, hogy az is TD lesz, csak a Redskins szerzi. Fussatok.
Asbee
iktriad
több mint 10 éve
Miért pont spanyolt kommentárokat toltak be. Jobb lett volna mondjuk egy koreai, azok sokkal jobban ordibálnak.
több mint 10 éve
hosszúpasszthosszúpasszt!legalább kettőt... egy az meg volt 😊))
Asbee
több mint 10 éve
Pont azért mondom.Értem én a viccet... csak nem szeretem.Ezt most miért mondod? A Redskins-t is szereted, pedig az is egy vicc...
apeszos
nexion218
több mint 10 éve
hosszúpasszthosszúpasszt!
több mint 10 éve
Miért kell a béna Jones erőltetni, amikor ott van egy istenkirály Morris a csapatban (fantasy nem befolyásolt a mondat megfogalmazásában).
több mint 10 éve
Értem én a viccet... csak nem szeretem.Ezt most miért mondod? A Redskins-t is szereted, pedig az is egy vicc...
apeszos
több mint 10 éve
Értem én a viccet... csak nem szeretem.
több mint 10 éve
Azt nem tudom Roberts mi a faszt keres még itt??A labdát...😀
apeszos