New York Jets - Denver Broncos
1 hónapja
RT játszott bal oldalon? Mert ez fullra a bal oldalon volt.Az a RT volt, 77, Bolles-t mutatták utána, ott nem volt semmi látványosAz RT-t nem láttam ,az angolban bemondták a nevét és nagyon látványos volt és jól lehetett látni hátulról ahogy a mezénél fogva földre rántott valakit.Akkor a kisebbet fújták le, nem a mezrángatást, amit a RT estében csinált és tényleg számított is ?De Bolles voltBolles elohuzott valamit a regibol 😀Nem ő volt, hanem a RT
JustoVillar
StormST
Sixo
StormST
Sixo
StormST
1 hónapja
Fields mint valami cölöp all a zsebben es bambul. Semennyire nincs pocket awareness...Tesó, én nem nagyon mit csináltok, de az egyetem királynak kinéző QB-k amint ledraftoljátok borzalmassá válnak.
Toto21
1 hónapja
Az a RT volt, 77, Bolles-t mutatták utána, ott nem volt semmi látványosAz RT-t nem láttam ,az angolban bemondták a nevét és nagyon látványos volt és jól lehetett látni hátulról ahogy a mezénél fogva földre rántott valakit.Akkor a kisebbet fújták le, nem a mezrángatást, amit a RT estében csinált és tényleg számított is ?De Bolles voltBolles elohuzott valamit a regibol 😀Nem ő volt, hanem a RT
JustoVillar
StormST
Sixo
StormST
Sixo

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Az RT-t nem láttam ,az angolban bemondták a nevét és nagyon látványos volt és jól lehetett látni hátulról ahogy a mezénél fogva földre rántott valakit.Akkor a kisebbet fújták le, nem a mezrángatást, amit a RT estében csinált és tényleg számított is ?De Bolles voltBolles elohuzott valamit a regibol 😀Nem ő volt, hanem a RT
JustoVillar
StormST
Sixo
StormST
1 hónapja
Vagy rossz szamot mondtak be, elofordult marAkkor a kisebbet fújták le, nem a mezrángatást, amit a RT estében csinált és tényleg számított is ?De Bolles voltBolles elohuzott valamit a regibol 😀Nem ő volt, hanem a RT
JustoVillar
StormST
Sixo
StormST
1 hónapja
A fejét tolta el, csuklott hátra a nyaka.KösziMondjuk az OPI-t nem láttam és arra nem mondtak számotStephenst tolta el a WR.
StormST
Bazzani
StormST
1 hónapja
Jobb lenne ha csak a D lenne a pályán, előbb utóbb valami Pick6 vagy fumbli td csak kijönne belőle
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Akkor a kisebbet fújták le, nem a mezrángatást, amit a RT estében csinált és tényleg számított is ?De Bolles voltBolles elohuzott valamit a regibol 😀Nem ő volt, hanem a RT
JustoVillar
StormST
Sixo

1 hónapja
Megérdemeljük a L-t… nem gondoltam volna a multheti meccs után.Több, mint egy negyed van hátra és 1 pontot kéne ledolgozni az NFL leggyengébb csapata ellen. Ezért van még valami halvány esély.
Szégyen
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
KösziMondjuk az OPI-t nem láttam és arra nem mondtak számotStephenst tolta el a WR.
StormST
Bazzani

1 hónapja
Mondjuk az OPI-t nem láttam és arra nem mondtak számotStephenst tolta el a WR.
StormST
1 hónapja
Megérdemeljük a L-t… nem gondoltam volna a multheti meccs után.Szégyen
1 hónapja
Ilyenkor nem punt szokott lenni?Azt hiszem, hogy a rúgó csapat választhat, hogy hogyan akarja.
Bazzani
1 hónapja
Mondjuk az OPI-t nem láttam és arra nem mondtak számot

1 hónapja
levisz minket a Jets a szintjére, és ott megver 😀mint minket a múlt héten a Titans. Csak minket nem kellett túl sokat lerántani 😀
Heisman nádor
1 hónapja
De Bolles voltBolles elohuzott valamit a regibol 😀Nem ő volt, hanem a RT
JustoVillar
StormST
1 hónapja
levisz minket a Jets a szintjére, és ott megver 😀sötét praktika, de beválik
Heisman nádor
1 hónapja
levisz minket a Jets a szintjére, és ott megver 😀ügyesek ebben, de nem mindig jön be 😀
Heisman nádor
1 hónapja
levisz minket a Jets a szintjére, és ott megver 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Bolles elohuzott valamit a regibol 😀Nem ő volt, hanem a RT
JustoVillar

1 hónapja
Bolles elohuzott valamit a regibol 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
A 11-10 nem scorigami, de még a Broncos is szerez egy safety-t és a 12-11 már az lesz.