New York Jets - Denver Broncos
1 hónapja
Amit majd te fizetszPedig én jó dupla áron hoznék még valami egyszínű narancs pólótNegri milyen Broncos ajándék tárgyat lehet kérni?Már semmit 😊
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
zacknorb
1 hónapja
eddig meglehetősen feleslegesen szoros ez a meccs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Pedig én jó dupla áron hoznék még valami egyszínű narancs pólótNegri milyen Broncos ajándék tárgyat lehet kérni?Már semmit 😊
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nem akarom Filcet védeni,de elég valószínű volt hogy nem a Broncos védelem ellen lesz élete meccse.Nyilván, de ez a defense és St kb erőn felül teljesít a zöldeknél, pl. egy Quinnen Williams helyében tuti megvernék valakit a szünetben, kb majdnem mindegy hogy a QB-t vagy az OC-t😀
Foresz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ez volt Crawshaw legszarabb punt-ja Broncos mezben

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
😕Negri milyen Broncos ajándék tárgyat lehet kérni?Már semmit 😊
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
1 hónapja
Reptérről hűtőmágnes Westminstert ?? Nem is vagy kinn. Dunakeszin nézed egy sörözőben… Perszeeeee… Adkins hozzád futott ki átadni a lasztit ezüsttálcán. 🫣Negri milyen Broncos ajándék tárgyat lehet kérni?Már semmit 😊
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
1 hónapja
két zseni jól elbaszta a drive-ot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Pat és Paert a Broncos O békjói
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nagy kár, hogy az OL megint nincs ott fejben

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Hát ez eddig nem Pat Bryant meccsePedig kb egy éve hypeolta fel baggio NCAA követőben
Poloska vagyok.
1 hónapja
Peart bazmeg
1 hónapja
Ez szép volt Franklintől.
1 hónapja
Bryant te zseni
1 hónapja
Negri milyen Broncos ajándék tárgyat lehet kérni?Már semmit 😊
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Negri milyen Broncos ajándék tárgyat lehet kérni?
1 hónapja
Nem akarom Filcet védeni,de elég valószínű volt hogy nem a Broncos védelem ellen lesz élete meccse.
1 hónapja
A negyedik negyedben felreggel a fórumra. Épp itt az ideje picit megújulni 😊Ki képvisel bennümket Londonban? Csak Negri?Sztem csak én vagyok olyan hülye hogy irkaljak közbe
Zalán
Nem teljesen érti mi van, de el vanMamának tetszik a műsor?Ki képvisel bennümket Londonban? Csak Negri?Sztem csak én vagyok olyan hülye hogy irkaljak közbe
Zalán
Negritis, a vajda
Zalán
Negritis, a vajda
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
1 hónapja
Ha a védelem okés akkor neki még lesz egy éve.Ha nem cseréli le Fieldset Glenn akkor kirúgatja vele az OC-t kb.Majd magát is.
Bazzani
Kampman
1 hónapja
Arra olcsóbbat is találsz.Sztem 1/1re tökéletes QBFields szerintem ma lesz utoljara kezdo iranyito aKijavítottam.Jetsbenligában.
Toto21
Bazzani
Negritis, a vajda
1 hónapja
Sztem 1/1re tökéletes QBFields szerintem ma lesz utoljara kezdo iranyito aKijavítottam.Jetsbenligában.
Toto21
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Fields szerintem ma lesz utoljara kezdo iranyito aKijavítottam.Jetsbenligában.
Toto21
1 hónapja
Ha nem cseréli le Fieldset Glenn akkor kirúgatja vele az OC-t kb.Majd magát is.
Bazzani