New York Jets - Green Bay Packers
10 napja
A valódi kérdés az, milyen gyógyszerre issza. Megpróbálnám én is. Talán úgy könnyebb lenne ez a szezon.Vörös bor?Nyugis januárunk lesz.Nem hiszem, hogy könnyedén fogunk menetelni a PO-ban. Persze: legyen igazad.🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
10 napja
Most kezd eldőlni...
10 napja
Vörös bor?Nyugis januárunk lesz.Nem hiszem, hogy könnyedén fogunk menetelni a PO-ban. Persze: legyen igazad.🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 napja
Nyugis januárunk lesz.Nem hiszem, hogy könnyedén fogunk menetelni a PO-ban. Persze: legyen igazad.🙂
Tactful Cactus
10 napja
Eszmeletlen h erre nem sikerült készülni , tényleg elég volt MLF bol.
10 napja
2@23 ra futas , bazdmeg akarjunk már nyerni , illetve legyenek már gyors játékaink , ez mögött a fal mögött van max 3 sec ez meg tartogatja
10 napja
sosem esünk rá egy fumble-reohh le vagyok maradva
Wester
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 napja
😀 😀 😀 😀 😀 😀
10 napja
Vilma-tól az Offensively we are seeing dropped punts egy all-time mondat
Lesz ez még így se!
10 napja
Csak Nixonra mindent egyszerű terv de mukodik
10 napja
Én viszont a Fradinak, de mivel a Pécsi Mun... Mecsekhez lakok közelebb, ezért mostanában oda járok.Semmi, csak hogy a Pécsi Munkásnak szurkolok '90 óta. Csak a Diósgyőrhöz lakok közelebb.Kb. DVTK szint vagyunk, csak hogy hazabeszéljek.Elkezdtünk szármyalni, mi bajod? 😀
Tactful Cactus
Rubens
Tactful Cactus
Ebből olyan NB2 lesz jövőre, hogy mindenki megemlegeti
11 napja
Semmi, csak hogy a Pécsi Munkásnak szurkolok '90 óta. Csak a Diósgyőrhöz lakok közelebb.Kb. DVTK szint vagyunk, csak hogy hazabeszéljek.Elkezdtünk szármyalni, mi bajod? 😀
Tactful Cactus
Rubens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
Kupával 2 W zsinórban, a Pack esetén ezt még nagyon nem látom...Kb. DVTK szint vagyunk, csak hogy hazabeszéljek.Elkezdtünk szármyalni, mi bajod? 😀
Tactful Cactus
Rubens
11 napja
olyan nagy mellénnyel kérjük ki az időket, mintha Geno karja nem sülhetne el egyszerPróbáltunk legalább egy Jets FG-t összehozni. Nem sikerült, van ilyen.
gamerkr
11 napja
7 pont bekapva az rendben van, a többit hagyjuk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
Kb. DVTK szint vagyunk, csak hogy hazabeszéljek.Elkezdtünk szármyalni, mi bajod? 😀
Tactful Cactus
11 napja
olyan nagy mellénnyel kérjük ki az időket, mintha Geno karja nem sülhetne el egyszer