New York Jets - Green Bay Packers
11 napja
ígyDurva alázás eddig...Amit a két csapat ezzel a sporttal csinál ezen a meccsen? Egyetértek!!!!
Tactful Cactus
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
Durva alázás eddig...Amit a két csapat ezzel a sporttal csinál ezen a meccsen? Egyetértek!!!!
Tactful Cactus
11 napja
Van Ness legalább összekapta magát mára.Ő talán a szezon eddigi kevés pozitív dolgainak az egyike , ami a legjobb h Watson wr1 nek tűnik , csak egyben is kene tudni maradnia.. !!
nagylaza, főpohárnok
11 napja
Azt hittem, hogy elvetélt hívás, erre TD.
11 napja
Nem gondoltam, hogy 8 előtt TD-t szerzünk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
Szegény Lloydon kicsit túlméretezettnek tűnik a sisak, de azért hurrá.
11 napja
futójátékos, egye a fenehát ha kilencesről sikerül bevinni csak futássokkal, akkor MLF előtt le a kalappalHold my Love
gamerkr
Tactful Cactus
11 napja
hát ha kilencesről sikerül bevinni csak futássokkal, akkor MLF előtt le a kalappalHold my Love
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
hát ha kilencesről sikerül bevinni csak futássokkal, akkor MLF előtt le a kalappal
11 napja
múlt héten is "hasítottunk" a red zone-ban
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
fasza amikor a punert mutatja a kamerarealisták, én nem vettem sértésnek
Tactful Cactus
11 napja
Halovány reménysugár?
11 napja
Nehéz meccs mindkét fél számára, aki hamarabb magára talál nyerhet is
J-E-T-S Jets Jets Jets
11 napja
csak az utolsó futással megdupláztuk az eddig szerzett yardjainkat. Parádé
11 napja
nincs mese, a védelemnek kell pontot szerezni.Egy a bibi, hogy sztem a playben szabálytalankodunk és elveszik.
11 napja
Van Ness legalább összekapta magát mára.
11 napja
Látva támadókat mindkét oldalon, ez legfeljebb négy és fél safety-ből fog összejönni.Volt vmikor ezer éve Jets ellen egy talán 9:0 ás meccs... haladunkGeno elég pontatlan maŐ az egyetlen, aki megnyerheti nekünk ma ezt a meccset
Wester
SBL
Rubens
11 napja
Olyan régen volt hogy akkor még PO csapat voltunk 😀Volt vmikor ezer éve Jets ellen egy talán 9:0 ás meccs... haladunkGeno elég pontatlan maŐ az egyetlen, aki megnyerheti nekünk ma ezt a meccset
Wester
SBL
Rubens
Lesz ez még így se!
11 napja
Volt vmikor ezer éve Jets ellen egy talán 9:0 ás meccs... haladunkGeno elég pontatlan maŐ az egyetlen, aki megnyerheti nekünk ma ezt a meccset
Wester
SBL
11 napja
Ez mondjuk sárga lett volna ..Akkor nincs jó védekezés az NFL-ben
nando89
Lesz ez még így se!