New York Jets - Green Bay Packers
11 napja
Stiggers 2 x húz ki minket a szarból
11 napja
A Jets partner a mai meccshez, köszönjük, egyezzünk is ki döntetlenben
11 napja
Ez mondjuk sárga lett volna ..a védő a szeme sarkából végig a labdát figyelte, nem láttad?
nando89
11 napja
Ez mondjuk sárga lett volna ..
11 napja
nem pont erre gondotamHogy hogy nem sárga?Tesssék
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
Geno elég pontatlan maŐ az egyetlen, aki megnyerheti nekünk ma ezt a meccset
Wester
11 napja
Tényleg ? Majd nézd meg az ideit , tavaly szoros meccsek voltak , ahogy idén kineznek ők es mi , az nevetgélos buzizas leszRettegek a Bears meccsektol , vissza kapjuk majd kamatostul amit Aaron rájuk mértTavaly már visszakaptuk.
nando89
nagylaza, főpohárnok
11 napja
Azért Arod annál sokkal többet mért rájuk.Rettegek a Bears meccsektol , vissza kapjuk majd kamatostul amit Aaron rájuk mértTavaly már visszakaptuk.
nando89
nagylaza, főpohárnok
11 napja
Jól mondják a kinti sajtóban, a Packers túl 'soft', MLF pedig tényleg OC legyen inkább, de inkább hajlok arra hogy inkább máshol keresse a kenyerét.
11 napja
Rettegek a Bears meccsektol , vissza kapjuk majd kamatostul amit Aaron rájuk mértTavaly már visszakaptuk.
nando89
11 napja
Remélem Ed már rátette a mutatóújját a reset gombra. Mert ez kurvára vállalhatatlan.
11 napja
Rettegek a Bears meccsektol , vissza kapjuk majd kamatostul amit Aaron rájuk mért
11 napja
Amúgy ha nem húzunk el, nem lesz miből leolvadni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
2011 óta vagyok itt , én a Hundley-s szezont nem lattam ennyire vállalhatatlannak ..Naaaa!!!!
nando89
11 napja
Meg kellett próbálni a harmadik és hosszút, ez eddig oké, de így esély se volt rá, hogy meglegyen. Még nagyobb gond, hogy teljes apátiát látok az arcokon, némi pánikkal vegyítve.
11 napja
Azért mondjuk sztm nem kar 😆Az oké, de én a védőre gondoltam.És akkor elengedünk egy system fit Walkert...Bagóért , mer Ryan kapott évi 10 millat vicc
Tactful Cactus
nando89
Tactful Cactus
11 napja
Az oké, de én a védőre gondoltam.És akkor elengedünk egy system fit Walkert...Bagóért , mer Ryan kapott évi 10 millat vicc
Tactful Cactus
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
Punter meg kicker végülis van...
11 napja
2011 óta vagyok itt , én a Hundley-s szezont nem lattam ennyire vállalhatatlannak ..
11 napja
A punt az eddigi fénypontVilma is mondja a közvetítésben, hogy ez nem egy fókuszált csapat