New York Jets - New England Patriots
több mint 3 éve
wide open
158
Mennyire látszott Flaccon hogy várja a sacket
több mint 3 éve
wide open
158
Senki se mondja ezt nekem hogy nem szándékosan kaptak ki 😊
több mint 3 éve
Nyer a Pats. 😕
több mint 3 éve
Flakonnak fel van adva a lecke, mert ha nem sikerül, jön az OT.Ugyanez a lecke Newtonnak.
iktriad
több mint 3 éve
Flakonnak fel van adva a lecke, mert ha nem sikerül, jön az OT.
több mint 3 éve
Nagyon jó meccs, nagy téttel. 😊
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
Igen szeretnénk DG-t konzerválni, mert végre beérett a munka.Nem irigykedem csak nagyon😊Miért? Ha nyertek az Eagles ellen vasárnap, már vezetitek a csoportot. 😊
ozibozi
iktriad
több mint 3 éve
wide open
158
Lassan elkezdenek safetyket tolni ahogy Höri jósolta
több mint 3 éve
Nem irigykedem csak nagyon😊Miért? Ha nyertek az Eagles ellen vasárnap, már vezetitek a csoportot. 😊
ozibozi
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
Nagy a csata
több mint 3 éve
wide open
158
Jets 🤣
több mint 3 éve
wide open
158
Melyik csapat jött rá a végén hogy veszíteni akar ? Newton az állandó fejre állásaval vagy Gase amikor 12 embert küldött fel Field goalhoz ?🤣😂🤣
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
😊Ha nálunk köt ki, és olyan jó lesz, mint amelyeknek várják, nagyon könnyedén. 😉Hogy fogod tudni feldolgozni, hogy lesz irányítótok??? Nem is akármilyen. 😊Trevor tealben.Mit látunk a képen?Inkább emiatt legyél izgatott. 😊 😊 😊 😊 😊Joe Flacco annyi TD passzt adott eddig idén, mint Darnold. Asszem ez a 2. meccse a Jetsben.Már arra gondoltam, hogyha a csajok úgyis kimentek beszélhetünk a másodosztályú egyetemi fociról.
iktriad
De legalább egy Jets drukker akad.
Sobri Jóska
— Field Yates (@FieldYates) November 10, 2020
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
ozibozi
iktriad
Nem irigykedem csak nagyon😊
több mint 3 éve
Ha nálunk köt ki, és olyan jó lesz, mint amelyeknek várják, nagyon könnyedén. 😉Hogy fogod tudni feldolgozni, hogy lesz irányítótok??? Nem is akármilyen. 😊Trevor tealben.Mit látunk a képen?Inkább emiatt legyél izgatott. 😊 😊 😊 😊 😊Joe Flacco annyi TD passzt adott eddig idén, mint Darnold. Asszem ez a 2. meccse a Jetsben.Már arra gondoltam, hogyha a csajok úgyis kimentek beszélhetünk a másodosztályú egyetemi fociról.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
ozibozi
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
Hogy fogod tudni feldolgozni, hogy lesz irányítótok??? Nem is akármilyen. 😊Trevor tealben.Mit látunk a képen?Inkább emiatt legyél izgatott. 😊 😊 😊 😊 😊Joe Flacco annyi TD passzt adott eddig idén, mint Darnold. Asszem ez a 2. meccse a Jetsben.Már arra gondoltam, hogyha a csajok úgyis kimentek beszélhetünk a másodosztályú egyetemi fociról.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
Most már csak annyi kellene, hogy a sajtó, meg a szurkerek idiótább része kezdje ki BéBét, vesszen kicsit össze a tulajjal és akkor megsértődve végre hazatalálna. Még pont annyi éves, hogy egy ucsó kihívást családi segítséggel végig vigyen, vagy legalább elkezdjen.
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
Superbowl lesz az 😉Mit látunk a képen?Inkább emiatt legyél izgatott. 😊 😊 😊 😊 😊Joe Flacco annyi TD passzt adott eddig idén, mint Darnold. Asszem ez a 2. meccse a Jetsben.Már arra gondoltam, hogyha a csajok úgyis kimentek beszélhetünk a másodosztályú egyetemi fociról.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem lesz a Jax 1/1-en.Trevor tealben.Mit látunk a képen?Inkább emiatt legyél izgatott. 😊 😊 😊 😊 😊Joe Flacco annyi TD passzt adott eddig idén, mint Darnold. Asszem ez a 2. meccse a Jetsben.Már arra gondoltam, hogyha a csajok úgyis kimentek beszélhetünk a másodosztályú egyetemi fociról.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Illetve mi a baj Minshew-val?
Majd felépül, és jön a PO.
több mint 3 éve
Trevor tealben.Mit látunk a képen?Inkább emiatt legyél izgatott. 😊 😊 😊 😊 😊Joe Flacco annyi TD passzt adott eddig idén, mint Darnold. Asszem ez a 2. meccse a Jetsben.Már arra gondoltam, hogyha a csajok úgyis kimentek beszélhetünk a másodosztályú egyetemi fociról.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mit látunk a képen?Inkább emiatt legyél izgatott. 😊 😊 😊 😊 😊Joe Flacco annyi TD passzt adott eddig idén, mint Darnold. Asszem ez a 2. meccse a Jetsben.Már arra gondoltam, hogyha a csajok úgyis kimentek beszélhetünk a másodosztályú egyetemi fociról.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 3 éve
STOP THE COUNT!!! Halftime.
— NFL (@NFL) November 10, 2020
📺: #NEvsNYJ on ESPN
📱: NFL app // Yahoo Sports app: https://t.co/Mwm053xTsc pic.twitter.com/uZUaY9o7tk
több mint 3 éve
Inkább emiatt legyél izgatott. 😊 😊 😊 😊 😊Joe Flacco annyi TD passzt adott eddig idén, mint Darnold. Asszem ez a 2. meccse a Jetsben.Már arra gondoltam, hogyha a csajok úgyis kimentek beszélhetünk a másodosztályú egyetemi fociról.
iktriad
Sobri Jóska