New York Jets - New Orleans Saints
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ez mán punt volt
több mint 2 éve
Apex
2 980
Fun nézni a csapatot
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Okay Ty Johnsont én ma már nem szeretném pályán látniEzzel egyetértek 😀
Wester
több mint 2 éve
Okay Ty Johnsont én ma már nem szeretném pályán látni
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Hill dobókezén sérült az egyik ujja?
több mint 2 éve
MC12
6 361
@MC12 jöhet a szokásos kommemt 😀Khm. Szeretném jelezni, hogy a 317. meccsen szerzünk sorozatban pontot, ez a negyedik legtöbb, továbbra is a Frisco vezet de 7 év és be hozzuk 😊
Fattyu
(Altatok - ezért szívás a vasárnap 7es meccs kb. a második negyed végére kapcsolódok élőben 😊 )
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Hát szerintem nem Johnsoné volt, de lépjünk tovább 😀igen, ezt NFL szinten el kell kapni 😀láttad szemből h Johnsonnak lassítva kellett visszanyúlnia érte? 😀Megint nem tudta megdobni Wilson a labdát az üres RBnek, szánalom bazdmegezt NFL szinten ilyen üresen azért illik elkapni
Beki
Wester
Beki
Wester
több mint 2 éve
igen, ezt NFL szinten el kell kapni 😀láttad szemből h Johnsonnak lassítva kellett visszanyúlnia érte? 😀Megint nem tudta megdobni Wilson a labdát az üres RBnek, szánalom bazdmegezt NFL szinten ilyen üresen azért illik elkapni
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
NFL szinten illene passzolni tudni egy QB-nak...... Ez a Wilson szerintem kevés nagyon jelenleg....
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
láttad szemből h Johnsonnak lassítva kellett visszanyúlnia érte? 😀Megint nem tudta megdobni Wilson a labdát az üres RBnek, szánalom bazdmegezt NFL szinten ilyen üresen azért illik elkapni
Beki
Wester
több mint 2 éve
Megint nem tudta megdobni Wilson a labdát az üres RBnek, szánalom bazdmegezt NFL szinten ilyen üresen azért illik elkapni
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Megint nem tudta megdobni Wilson a labdát az üres RBnek, szánalom bazdmegHát azért ez nagyon elkapható volt, de tény kicsit hátra ment
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Megint nem tudta megdobni Wilson a labdát az üres RBnek, szánalom bazdmeg
több mint 2 éve
Jó estét! GEAUX SAINTS! Max a király 😛
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Hú de borzasztó volt az a dobás ZachJó kis INT alapanyag volt
Wester