New York Jets - Philadelphia Eagles
több mint 2 éve
Akkor most futtassuk meg Sanderst
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
köszi az előző inkább az volt 😀előző alul volt dobva és sztem oda-vissza ment az adok-kapok és a védő vissza is nézett
dande
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
nevetséges...
több mint 2 éve
ez kamu flag
több mint 2 éve
köszi az előző inkább az volt 😀
több mint 2 éve
Ettől a répavörös hajtól mindig megijedek bakker.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Bezzeg Hurts megdobta 😛
több mint 2 éve
egyzserűen Sandernek nem nyílik ajtó
több mint 2 éve
megy a passz fussunk 😊
több mint 2 éve
még nem 😊
több mint 2 éve
megakadtunk .P?
több mint 2 éve
csaknem sikerül az elfutás
több mint 2 éve
yardról yardra 😀
több mint 2 éve
kb olyan érzésem van hogy Hurts tudott vna játszani de megnézik a bye előtt bajusz mit tud egy gyengébb ellenfél ellenJöttek olyan cikkek, hogy elfogyott a bizalom Hurts irányába. Mondjuk nem lepne meg. Szerintem biztos, hogy nem benne látjuk a jövőt.
zsoeo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
kb olyan érzésem van hogy Hurts tudott vna játszani de megnézik a bye előtt bajusz mit tud egy gyengébb ellenfél ellenA védelemnek meg szóltak, hogy tegye TD kényszer alá 😛 😀
zsoeo
több mint 2 éve
kb olyan érzésem van hogy Hurts tudott vna játszani de megnézik a bye előtt bajusz mit tud egy gyengébb ellenfél ellen
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
valszeg igen, csak fura volt a sok futás ahhoz viszonyítva h tudtok haladni simánez nagyon beszari végjáték lett kicsitvszeg pont azt volt benne, hogy ne adjuk el fg táv megvan, a 2. félidőt mi kezdjük. reméljük nem járunk rosszul vele
Beki
dande
több mint 2 éve
ezt eltötyörögtük
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
ez nagyon beszari végjáték lett kicsit
több mint 2 éve
Egyetértek 😀 😀 😀 nekem is ezért bszta a csőröm, hogy a szezon elejét elszórakoztuk veleTehetsége alapján simán 1000y fölött kéne hoznia. Nem lenne jó ha egy frusztrált játékos lenne nálunk..Az elbaszhatja a karrierjét.én az egészségére értettem a szerencsét meg persze nem használtuk normálisan..meg visszafújják azt is amit hoz 😛Engem a futott yardok érdekelnek....a többi csak szépítés. Balszerencse? Ugyan már. Használni kéne rendesen.Amikor nem lesz balszerencsés...a scrimmage yardja megvolt eddig isSanders megfuthatná már a TDjétAzt is, de pont a napokban merült fel bennem a kérdés, hogy mikor lesz belőle 1000y+-os RB?
dande
Greengo
dande
Greengo
dande
Greengo
több mint 2 éve
Ennyi b@szd meg. Észre kell venni az üresen álló elkapót.
E-A-G-L-E-S EAGLES !