NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 664
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Jets - Philadelphia Eagles
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na ha ma az alapján iszunk rövidet h hány D# stop lesz, szomjan maradunk 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ilyen fos Jets D-t viszont szerintem én még mióta szurkolok a csapatnak nem láttam itt.szánalmas egyszerűen...
Apex
több mint 2 éve
Micsoda meccs 😂😂
több mint 2 éve
nem gondoltam, hogy ebből ekkora shootout lesz 😮
több mint 2 éve
hah
több mint 2 éve
Gainwell meddig volt üresen???
több mint 2 éve
Apex
2 980
Ilyen fos Jets D-t viszont szerintem én még mióta szurkolok a csapatnak nem láttam itt.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Sanders bátrabban blokkolhatna 😛
több mint 2 éve
Ja mikor Wilson nem volt azokon a heteken asszem mi dobtuk a legtöbb passzolt yardotNem feltétlen Wilsonra gondoltam, bár most ő is jó, inkább LaFleur meg a rookiek azok akik az utóbbi időkben nagyon feljavultak, pedig Carter nem is játszik lolUtóbbi pár héten nem hiszem, hogy túl sok Jets meccset láttak itt az Eagles fanok úgy érzem, azért nem olyan fos ez az O mint amennyire ti gondoljátok.Wilson kezd belejönni, mint kiskutya az ugatásba?
Apex
rva
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Bocsi arra írtam hogy itt még PO-t álmodtak és hogy minden ok a def-zel... Erre gondoltam hogy nem Tampa az ellenfél és még így is szánalom a védelemAz a bajom h a ligalja nem azt vetíti számomra, hogy magatokra lenne mérges, aki írja, de okés. 😊hagyd már Beki ne vedd ezt magadra...egyébként meg kiírták az első 11!!! meccsen szereztetek az első negyedben 24 pontot, csak ma 12-t akkor???? magunkra vagyunk mérgesek😂😂😂😂😂 vicc ligaalja Jets Offense szopatTőled is megkérdezem? ennyivel jobb az Eagles?
zsoeo
Beki
dande
Beki
több mint 2 éve
ez nekünk mázli
több mint 2 éve
Apex
2 980
A D-t viszont inkább hagyjuk, mert az botrány szokás szerint
több mint 2 éve
az a baj, hogy nincs igazi nyomás Minshew-n, mert amint megérkeznek elé, egyből hátsó lábról dobja el a labdát, aminek az eredménye, hogy mindenfelé repül, csak arra nem, amerre akarná (iktriad igazol, fogadjunk 😀)
több mint 2 éve
Apex
2 980
Nem feltétlen Wilsonra gondoltam, bár most ő is jó, inkább LaFleur meg a rookiek azok akik az utóbbi időkben nagyon feljavultak, pedig Carter nem is játszik lolUtóbbi pár héten nem hiszem, hogy túl sok Jets meccset láttak itt az Eagles fanok úgy érzem, azért nem olyan fos ez az O mint amennyire ti gondoljátok.Wilson kezd belejönni, mint kiskutya az ugatásba?
Apex
rva
több mint 2 éve
végre Smith
több mint 2 éve
pedig de 😉 én legalábbisAz a bajom h a ligalja nem azt vetíti számomra, hogy magatokra lenne mérges, aki írja, de okés. 😊hagyd már Beki ne vedd ezt magadra...egyébként meg kiírták az első 11!!! meccsen szereztetek az első negyedben 24 pontot, csak ma 12-t akkor???? magunkra vagyunk mérgesek😂😂😂😂😂 vicc ligaalja Jets Offense szopatTőled is megkérdezem? ennyivel jobb az Eagles?
zsoeo
Beki
dande
Beki
több mint 2 éve
Utóbbi pár héten nem hiszem, hogy túl sok Jets meccset láttak itt az Eagles fanok úgy érzem, azért nem olyan fos ez az O mint amennyire ti gondoljátok.Wilson kezd belejönni, mint kiskutya az ugatásba?
Apex
több mint 2 éve
ezt a hülye mákot
több mint 2 éve
Eskü tetszik a Jets O#. Nem olyan reménytelen csapat.az a metálzöld sisak ezzel a fekete mezzel, nekem kiadja
Greengo
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Az a bajom h a ligalja nem azt vetíti számomra, hogy magatokra lenne mérges, aki írja, de okés. 😊hagyd már Beki ne vedd ezt magadra...egyébként meg kiírták az első 11!!! meccsen szereztetek az első negyedben 24 pontot, csak ma 12-t akkor???? magunkra vagyunk mérgesek😂😂😂😂😂 vicc ligaalja Jets Offense szopatTőled is megkérdezem? ennyivel jobb az Eagles?
zsoeo
Beki
dande
több mint 2 éve
Ligaalja vagy sem az offense?😂😂😂😂😂 vicc ligaalja Jets Offense szopatTőled is megkérdezem? ennyivel jobb az Eagles?
zsoeo
Beki
Az.
Mi szarok vagyunk?
Igen
Volt olyan meccs ahol a Philly DEF kurva jó volt idén?
Nem is egy.
Meglepő hogy minden play TD Jets oldalon?
Igen.
Hiszti off
több mint 2 éve
hagyd már Beki ne vedd ezt magadra...egyébként meg kiírták az első 11!!! meccsen szereztetek az első negyedben 24 pontot, csak ma 12-t akkor???? magunkra vagyunk mérgesek😂😂😂😂😂 vicc ligaalja Jets Offense szopatTőled is megkérdezem? ennyivel jobb az Eagles?
zsoeo
Beki
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
A válasz röviden: igen, jobb.😂😂😂😂😂 vicc ligaalja Jets Offense szopatTőled is megkérdezem? ennyivel jobb az Eagles?
zsoeo
Beki
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c