NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 689
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Jets - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Bell gyengébben játszik mostanában..lehet h szívnia kéne megint!sorozatjunkieHa ezen múlik viszek én neki egy pár kilót
több mint 10 éve
Celtic
419
Hihetetlen szar streamek vannak. folyamatosan akad.
több mint 10 éve
Gyerekek dobni kéne, nem futni..sorozatjunkieValószínű nincs kinek, a boxot még nem töltik eléggé
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Bell gyengébben játszik mostanában..lehet h szívnia kéne megint!
több mint 10 éve
A kurva annyát az 58asnakherewegolegalább a first meg lett vele 😊
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Terd alatt, allj utan...fasza
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Gyerekek dobni kéne, nem futni..
több mint 10 éve
ja, vick semmivel sem jobb mint geno. LÁTOm 😀😀eaglesmcnabbhát nem is 😉 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
egyszerűen nem értem ezt a játékot amit Brown-al játszattak....egy lépésre a fal szélétől mégis mi a faszomat akartunk belőle elérni? vegyük elő az ostoba énünket, mert minket csodál amerika...és nehogy már
több mint 10 éve
geleven
136
Ki kellett volna nekünk is jönni az első negyedre azt hiszem... o_o
több mint 10 éve
Nikotintapaszt ragasztottak Amaro-ra?😀
több mint 10 éve
benne volt a pakliban hogy szopni fogunk a meccsen, de ekkora mélytorok egy kicsit sok azért...
több mint 10 éve
herewego
1 017
Elsirom magam mindjár😕De jön a 2. Negyed! Az elozo meccseken ott kb 25 pontot atlagoltunk!!! #HereWeGoSteelers
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
fogadni is lett volna ideje
több mint 10 éve
Stylee
480
Ez szép! Amaroooo
több mint 10 éve
Jah, csak a cenitmétert hagytad otthon.Bocs hogy én értem is amit látok. 😉SoldadosKépzeld, egy labdát még én is el tudok úgy dobni, hogy 1 méterre álnak tőlem... Bocs, de hülyeségeket beszélsz. A fal tartott.SoldadosOk, akkor tartott zsenikém😊kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
ja, vick semmivel sem jobb mint geno. LÁTOm 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Bocs hogy én értem is amit látok. 😉Képzeld, egy labdát még én is el tudok úgy dobni, hogy 1 méterre álnak tőlem... Bocs, de hülyeségeket beszélsz. A fal tartott.SoldadosOk, akkor tartott zsenikém😊kishaszi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Eleg legyen ma b+, nagyobb gond van mostKépzeld, egy labdát még én is el tudok úgy dobni, hogy 1 méterre álnak tőlem... Bocs, de hülyeségeket beszélsz. A fal tartott.SoldadosOk, akkor tartott zsenikém😊kishaszi
több mint 10 éve
Jelenleg ott a momentum, így szopunk is.
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Ja meg vezetnek a Titánok a hollók ellen nagyon kéne a W!
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Én imádom Vicket, de nehogy már most szopasson!