New York Jets - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Elment a stream-em, dobtok egyet?
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Hu mekkorat kapott Wilson....ahhh.....
több mint 2 éve
Apex
2 980
Nem engedjük el már ezeket a kurva RPO-kat? 15-ből 1 ha bejött?
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
GTom
243
Mike LaFleur is mehet a ...ba lassan.
több mint 2 éve
az mondjuk fasza passz volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Isten ments, lassak es mehet a nagytakaritas megint, ha kell. Persze azt mar nezze akinek 2 anyja van.Nem tudom én eléggé úgy vagyok, hogy itt el is engedtem a szezont, ha a Pitts-et nem tudjuk megverni trubival/rookieval akkor kit fogunk a következő 6-7 meccsen?Lehet érdemes visszarakni az elit qb-tokat a kezdőbe, a fiatalt meg padra.
Apex
shagi0206
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom én eléggé úgy vagyok, hogy itt el is engedtem a szezont, ha a Pitts-et nem tudjuk megverni trubival/rookieval akkor kit fogunk a következő 6-7 meccsen?Egy Chubb palyan maradastol vagyunk h 0-4-es lennenk
Apex
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Nem tudom én eléggé úgy vagyok, hogy itt el is engedtem a szezont, ha a Pitts-et nem tudjuk megverni trubival/rookieval akkor kit fogunk a következő 6-7 meccsen?Lehet érdemes visszarakni az elit qb-tokat a kezdőbe, a fiatalt meg padra.
Apex
több mint 2 éve
mig Flacco alapbol szar, de a kisujjaban vannak az utemjatekok, es hogy mikor hova kell dobni a labdat.denverben ebből semmit nem láttam
Stez
több mint 2 éve
Nem is ez a lényeg: megnéztük, annyi már látszik, hogy nem teljes melléfogás a srác. Lehet még bust, lehet egy átlagos irányító, lehet franchise QB, de látszik, hogy érdemes lesz foglalkozni a fiúval. Ez a lényeg.Sokkal, de sokkal jobban olvas...nyilván neki is előjönnek majd a videók után hibák, de ez a passz...ilyet évek óta nem láttam magunktól...tűnik úgy az egész sokkal jobban működik így, de ezeket a 3-4 yardos passzokat továbbra sem értem...néhány kereszt 10-15 yardos passzok, annyira ésszerűek lennének, de ilyen alig vanPickett jobban lat a palyan. Audible es sideline play Pickensszel. De igen. A playcalling nagyon kiszamithato a vedelmeknek sajnos.
Klaci79
Klemó
Klaci79
több mint 2 éve
Apex
2 980
Nem tudom én eléggé úgy vagyok, hogy itt el is engedtem a szezont, ha a Pitts-et nem tudjuk megverni trubival/rookieval akkor kit fogunk a következő 6-7 meccsen?
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Bizony, a vilag faszsaga. Latszik, mennyire jol halad a tamadosorotok.System fit is Wilson, vilag faszsaga h Flakon jobb, nert kotelezo playeket lehozza, picsat.Pedig pont hogy eredetileg az volt az egyik fő érv Wilson mellett draft előtt, hogy system fit 😀Pedig de. De ez az OC-tok, hibaja. Wilson ebbe a rendszerbe nem fit, Flacco viszont a kotelezo jatekokat megcsinalja, hiaba fos.Ez igy van sajnos, mondjuk azzal nem értek egyet, hogy Flakonnal jobb lenne, ő nála meg az lenne a baj, hogy már a 10-ik sacket nyelné beAzért ez akkor is kurva gyenge ZW-től eddig, amikor megvédik akkor is. Persze nem látjuk a backfield-et, de azért nehezemre esik elhinni, hogy az eddig rendszeresen magukat üresre játszó elkapók közül egyik sem megjátszható ennyi pass playnél.baszki, öt éve nézem azt, hogy menekülnek az irányítóink az életükért.jó de mondjuk geci ki a faszom számit arra hogy lesérül a legjobb 4 Tackle-d 😀
GTom
Wester
Apex
Wester
Ugyhogy nalatok edzoi teren van problema, ami kiterjed az iranyitora. Odaraktak egy semat, ami kiemeli es felnagyitja Wilson gyengesegeit.
Flacco a tapasztalat miatt csinalja meg a jatekokat, amikor kell.
Stez
Apex
Beki
Pontosan az a kulonbseg, hogy hiaba van potencial a kubeban, ha egyszer donteshozasban es gyorsasagban egyaltalan nem erett meg meg az NFL-re, mig Flacco alapbol szar, de a kisujjaban vannak az utemjatekok, es hogy mikor hova kell dobni a labdat.
Wilson fejben lassu, nem a megfelelo pontokat tamadja, es ezt nem lehet mindent a falra fogni, mert sokan hasonloan szar fal mogul is elvannak azert.
Ranezel a gyerek jatekara es egyertelmuen latod, hogy edzoi szinten nem kapja meg a supportot. Az, hogy a fal szar, az csak a raadas az OC gyokerkedesere, aki meg keptelen olyan jatekokat hivni, amikkel segiti a kubet a gyorsan kivitelezheto dobasokban.
több mint 2 éve
2 Drive, 2 futott Pickett TD.
több mint 2 éve
Na, Kenny P elindított egy NFL starting QB karriert.
több mint 2 éve
Előhozták a közvetitésben a Mayfield game-t. Arra még nem jöttek rá, hogy az is ellenünk volt
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Elvezi a focit baszki. Kapott egy hatalmasat, majd jot nevetett.....majd befut.....aaaaaaa.....Azt hittem h sisakra kapja baszku mikor lattam h pufifank nekiment
Klemó
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Pickett nagyon éhesTrub ideje lehet le is járt. Én úgy gondoltam, hogy a Bearsnél szart volt hozzá a FO, de úgy tűnik vagy itt is, vagy ő a szar 😀
Adirotor
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Elvezi a focit baszki. Kapott egy hatalmasat, majd jot nevetett.....majd befut.....aaaaaaa.....
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
Sokkal, de sokkal jobban olvas...nyilván neki is előjönnek majd a videók után hibák, de ez a passz...ilyet évek óta nem láttam magunktól...tűnik úgy az egész sokkal jobban működik így, de ezeket a 3-4 yardos passzokat továbbra sem értem...néhány kereszt 10-15 yardos passzok, annyira ésszerűek lennének, de ilyen alig vanPickett jobban lat a palyan. Audible es sideline play Pickensszel. De igen. A playcalling nagyon kiszamithato a vedelmeknek sajnos.
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
Pickett nagyon éhes
több mint 2 éve
Geci 1 celpontot kellene fognunm egesz meccsen...claypoolnak még nincs elkapása 😀
Beki
több mint 2 éve
SB: Here we go! 😀
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Maris imadom.....