NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Gabriel
525
Jöhetnénk Tedért
több mint 10 éve
Rúgjatok pofán de sztem jó pick. Kicsit reach, de kellett, és kezdő SS-nek simán elmegy. Legkisebb rossz pick
több mint 10 éve
2. körben simán bent lehet még Benjamin, Jordan Matthews, Latimer, Moncrief, Adams, Landry, ne parázzatok 😊mustaineMatthews remélem a miénk lesz.
több mint 10 éve
Bucannon, hát picit reach szaga van 1/27-re szerintem, de nem rossz húzás azért
több mint 10 éve
na a 2. kör végén esedékes reach-hullám most már begyűrűzött az 1. körbe, hajrábezzeg Bridgewater nem ér első kört, anyátok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Arizona szurkolók között 20-ból, ha 1 tapsol 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ennyire utálják Teddyéket, hogy még a QB needes csapatok is szarnak rájuk? 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
túlértékelt. jolvan 😀
több mint 10 éve
2. körben simán bent lehet még Benjamin, Jordan Matthews, Latimer, Moncrief, Adams, Landry, ne parázzatok 😊
több mint 10 éve
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
több mint 10 éve
ami senkit nem fog érdekelni, ha beválikÓtvar egy pick.Eazzy1 körrel hátrébb ez egy fasza puick itt viszont tényleg reachDrip
több mint 10 éve
nembaj, 2. körben húzunk egy első köröst
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ótvar egy pick.Eazzy1 körrel hátrébb ez egy fasza puick itt viszont tényleg reach
több mint 10 éve
Marcus Smith Bébénél márciusban még 1. körös volt 😀
több mint 10 éve
mostanában Carr-t mutatták, Teddy-t meg órák óta egyszer semna szerintem most a cards viszi teddyt vagy carrtbraxa88Carr? Isten mentssilent7939
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Léptem is aludni erre a frenetikus balfaszságra.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Gabriel
525
Dande tényleg elment aludni?
több mint 10 éve
Falember .... Philadelphia én így szeretlek. Még akkor is ha olb-t fog játszani.
több mint 10 éve
jött volna inkább manziel. MEgugattam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
na szerintem most a cards viszi teddyt vagy carrtbraxa88vagy Garo-t 😀