NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
valaki dobjon egy streamet pls, nfl.com úgy gondolta lehúzza a rolót....FearTomigofirstrow.eu/watch/49037/1/watch-nfl-network.html
több mint 10 éve
Ne szólj be, mert leteperlek! 😕)Te vagy az Michael?StezAmúgy 6. körös comp pick, mint Brady. De Brady legalább jóképű...PizsamaClemens azé súrolja a határt.Sixo67Senki se jobb Bradford-nál! 😀😀😀PizsamaMekkorát röhögnék, ha Rams Boyd-ot akarta volna húzni. Talán jobb is, hogy elvitte a Jets.PizsamaGilbert jobb ? 😀Sixo67
több mint 10 éve
valaki dobjon egy streamet pls, nfl.com úgy gondolta lehúzza a rolót....
több mint 10 éve
Taliaferro, Campanaro, Flacco. Ennyi köcsög digót a hollóknál 😀Shilkora tulaj is az 😀
több mint 10 éve
Taliaferro, Campanaro, Flacco. Ennyi köcsög digót a hollóknál 😀ShilkorUDFAban meg leigazolják Flacco öccsét. 😀
több mint 10 éve
Taliaferro, Campanaro, Flacco. Ennyi köcsög digót a hollóknál 😀ShilkorMaffia
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Te vagy az Michael?Amúgy 6. körös comp pick, mint Brady. De Brady legalább jóképű...PizsamaClemens azé súrolja a határt.Sixo67Senki se jobb Bradford-nál! 😀😀😀PizsamaMekkorát röhögnék, ha Rams Boyd-ot akarta volna húzni. Talán jobb is, hogy elvitte a Jets.PizsamaGilbert jobb ? 😀Sixo67
több mint 10 éve
A Texas mellett az Illinois, a Kansas és a Northwestern vár még pickre a bcs csapatok közülbaggiobaszki jeffcoatról totál megfeledkeztem 😮 vigye csak ki valaki 😀
több mint 10 éve
Na még egy WR meg vmi noname csávó és megleszünk.
több mint 10 éve
Taliaferro, Campanaro, Flacco. Ennyi köcsög digót a hollóknál 😀
több mint 10 éve
A Texas mellett az Illinois, a Kansas és a Northwestern vár még pickre a bcs csapatok közülbaggioA Kansas az NBA draftra koncentrál már. 😀
több mint 10 éve
A Texas mellett az Illinois, a Kansas és a Northwestern vár még pickre a bcs csapatok közül
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amúgy 6. körös comp pick, mint Brady. De Brady legalább jóképű...Clemens azé súrolja a határt.Sixo67Senki se jobb Bradford-nál! 😀😀😀PizsamaMekkorát röhögnék, ha Rams Boyd-ot akarta volna húzni. Talán jobb is, hogy elvitte a Jets.PizsamaGilbert jobb ? 😀Sixo67
több mint 10 éve
Némá, Stephent én 6/23-ra vittem. Rííícs 😀
több mint 10 éve
U-CONN DT, nagyon nagy pick itt.
több mint 10 éve
Cannavaro a hollóknál😀La Maffia
Ezek utaznak a taljánokra?😊Montana
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Carrie, jó név, a film viszont szar.😊
több mint 10 éve
meg Terrance Mitchellnem fogjákBolser Jensen meg Leonard előtt ?DripJensent az Oaklandnek tartogatja a többi csapat.Ha más nem UDFAként. Lyerlát kiváncsi vagyok viszi-e valaki.iktriad
én amúgy Christian Jonesra vagyok kíváncsi, de sztem még Purifoy is bent van példáulStez
több mint 10 éve
következő hatból három mi vagyunk, csak okosan
több mint 10 éve
nem fogjákBolser Jensen meg Leonard előtt ?DripJensent az Oaklandnek tartogatja a többi csapat.Ha más nem UDFAként. Lyerlát kiváncsi vagyok viszi-e valaki.iktriad
én amúgy Christian Jonesra vagyok kíváncsi, de sztem még Purifoy is bent van például
több mint 10 éve
Gabriel
525
Baltimoreba is betelepedett a Gambino család
több mint 10 éve
Bolser Jensen meg Leonard előtt ?DripJensent az Oaklandnek tartogatja a többi csapat.Ha más nem UDFAként. Lyerlát kiváncsi vagyok viszi-e valaki.