NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Le vagytok maradva most jön a 3. 😛jujj, mi jövünk, készítem a sört 😀Dexxter TailorÉn már a 2.-at tolom 😀silent7939
több mint 10 éve
ha a kövi 5 pickben nem jön ki reynolds akkor soha
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
nem is rossz, végre valami az 5. körben 😀😀Dexxter Tailorne sírjál, ott van Logan 😀
több mint 10 éve
nem is rossz, végre valami az 5. körben 😀😀
több mint 10 éve
Jó a sérója
több mint 10 éve
Stinson! na őt is kamázom. igazi DE, nem K.Martin féle megtévesztés
több mint 10 éve
Barney Stinson tesója 😀😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Rés a pajzson, nem WR az államon kívülről?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
túl sokat gondolkozunk, ebből mi lesz 😊
több mint 10 éve
jujj, mi jövünk, készítem a sört 😀Dexxter TailorÉn már a 2.-at tolom 😀
több mint 10 éve
jujj, mi jövünk, készítem a sört 😀
több mint 10 éve
itt simán jóChris Smith se WR se floridai.De legalább jó?iktriad
ennyit a jax tradíciókrólHöri
több mint 10 éve
Ne szívd mellre... szuszáááá 😀silent7939én jól szórakozom. Nincs harag, felőlem írhatsz bármi ilyesmit. És bárki.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Chris Smith se WR se floridai.De legalább jó?
ennyit a jax tradíciókrólHöri
több mint 10 éve
mint látod 😊egyébként egy fontos rekordról nem esett szó.nem volt 1/1? tulélted?braxa88
Így hogy Janis csúszik, így Todd Herremans (Guard) mindenidők legkorábban elkelt saginaw valley state támadójátékos az NFL történetébeneaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Michal Sam még bent? Nem bántásból, de bIztos megérte az a coming out, lesz is draft out 😛
több mint 10 éve
Teddy-vel igazuk van, a QB room is segíthet neki, bármennyire is konkurencia Cassel meg Ponder, tuti hogy a "szárnyuk" alá veszik, egyik se egy köcsög.😊
több mint 10 éve
Chris Smith jön a Jagsbe.
több mint 10 éve
ez az ordibáló öltönymágnás rohadtul kihoz a sodromból minden reklámszünetben 😀
több mint 10 éve
Ne szívd mellre... szuszáááá 😀Oké akkor én hülye vagyok hozzá, és az NFL edzői + GMek, csak te tudod a tutit.ulpianusC'mon Ulpi... azt azért ugye vágod hogy LT és TS már kiment? Na mind1. 😀silent7939igen az, a WRtől.Screenből hozott össze közel 4000 yardot? Ha igen akkor az! 😊silent7939Nem értem Boyd-nak miért ennyire fika a megitélése. Valakinek oda kellett dobni a labdát Wattkinsnak. 😊silent7939Gondolod a screen mint játékelem ekkora érték?ulpianus
A QBtől nem az.ulpianus
több mint 10 éve
egyébként egy fontos rekordról nem esett szó.írom a hírt főoldalra
Így hogy Janis csúszik, így Todd Herremans (Guard) mindenidők legkorábban elkelt saginaw valley state támadójátékos az NFL történetébeneaglesmcnabb
több mint 10 éve
braxa88
12 534
egyébként egy fontos rekordról nem esett szó.nem volt 1/1? tulélted?
több mint 10 éve
Min gondolkozik ennyit a Jax, reklám van? 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀