NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Bevallom negyed 5 körül kiestem, de az idén is hűek voltunk magunkhoz : DDIgazi szurkoló. 😊 😉Jöhet a draft izgalmas része. 😀Azért szeretem pár éve nézni, mert mindig megvárom magunkat olyan hajnali négyig, hogy aztán letradeljünk.
Vrij6
Hanni
Vrij6
több mint 8 éve
Elég korrekt lett az idei ESPN intró (remélem nem veszik le nagyon hamar) www.youtube.com/watch?v=qwosNwskqOg
Jack hogy a retekbe nem kelt el? ....durva!A térde ez időzített bomba. De pl. ha még bent lesz, amikor a Jags jön, szerintem visszük. Caldwell szerint a boadrunkon van, és 3 ember volt előtte, az egyik Ramsey, a másik Bosa és még valaki (Tippre Flyod vagy Buckner).
Chargers LT
Viszont az megvan, hogy az Alabamából össz-vissz Kelly kelt el eddig?
több mint 8 éve
Jack hogy a retekbe nem kelt el? ....durva!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
gabor25
5 144
hat inkabb gyere. ha valakinek meg nem tetszik akkor o ne. semmit sem csinaltal. amit mas ne tett volna. szoval ha lehet ne a rossz akarokra hallgass. ha valaki mashol nezi, bufferrel stb az nem klaci hibaja. hanem a tied. es nem mondta hogy olvasd, a pick elott. es nem mondta hamarabb mint eloben ment. szoval klaci ne foglalkozz vele. nem er ennyit. jo volt hogy itt voltal. es ez van. nezni kell eloben. vagy nem kell olvasni. sorry. ez nem klaci hibaja. peace.Ezt nem egészen értem....itt mi a túrót lehet spoilerezni? Bemondtam, hogy szerintem ki lesz a választás, mint ahogy mindenki más. Ez lenne a nagy probléma? Hát akkor elég nagy a baj....mondjuk már csak azt nem értem, hogy miért nem akkor nézted meg mit írunk, amikor megláttad ki a választás? De legyen....nem jövök...nem akarom elrontani a szórakozásodat.Nem annak. Csak sztem gyökérség szétspoilerezni a topicot.ezt most nem egészen értem, de nyilván viccnek szánod...nagyon jó kis éjszaka lesz ez...Pláne ha nem leszel jelen...
Klaci79
peach
Klaci79
peach
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ezt nem egészen értem....itt mi a túrót lehet spoilerezni? Bemondtam, hogy szerintem ki lesz a választás, mint ahogy mindenki más. Ez lenne a nagy probléma? Hát akkor elég nagy a baj....mondjuk már csak azt nem értem, hogy miért nem akkor nézted meg mit írunk, amikor megláttad ki a választás? De legyen....nem jövök...nem akarom elrontani a szórakozásodat.Nem annak. Csak sztem gyökérség szétspoilerezni a topicot.ezt most nem egészen értem, de nyilván viccnek szánod...nagyon jó kis éjszaka lesz ez...Pláne ha nem leszel jelen...
Klaci79
peach
Klaci79
peach
több mint 8 éve
Nem annak. Csak sztem gyökérség szétspoilerezni a topicot.ezt most nem egészen értem, de nyilván viccnek szánod...nagyon jó kis éjszaka lesz ez...Pláne ha nem leszel jelen...
Klaci79
peach
Klaci79
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
ezt most nem egészen értem, de nyilván viccnek szánod...nagyon jó kis éjszaka lesz ez...Pláne ha nem leszel jelen...
Klaci79
peach
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Hát uraim egy élmény volt. Jó szar első napot zártunk ( mármint a Bears) ,de elég sok DL maradt bennt, remélhetőleg holnap javítunk kicsit. Jó éjt!
több mint 8 éve
mekkora első kör volt ezÉs milyen remek volt a magyar közvetítés!
Heisman Trophy
több mint 8 éve
nagyon jó kis éjszaka lesz ez...Pláne ha nem leszel jelen...
Klaci79
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Elfogytak a Trade mezek, csak húzni kellett valakit
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
mekkora első kör volt ez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Billings is bent maradt Jaren Reed lesz holnap választék bőven...Meg A'Shawn Robinson, szegény Myles Jack, és Noah Spence is.
Tomcsik
több mint 8 éve
és...... HOX : Ifedi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nagyon jó kis éjszaka lesz ez...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nekem ő annyira nem. de OL
több mint 8 éve
Még 5 reklámblokk.
több mint 8 éve
Whitehair vagy Dodd, de Spriggs is talán value lenne.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ifedi lesz a befutó szerintemja ifedi
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ifedi lesz a befutó szerintem
több mint 8 éve
Done Deal! 😊A Pats NAGYON kedveli Lascot a hírek szerint. Just sayin.Most már a két első körösöm és a 2. is irl első körös lett.Ezzel eddig én is így vagyok (bár nálam 2 1. körös volt).Az első és a 2. körös választottam is kijött IRL az első körben...bár itt a melóhelyemen nincs ablak 😀NkemdicheRemélem nem ugrik ki senki az ablakon ez esetben a hír hallatán.
Klaci79
iktriad
Klaci79
alatriste
alatriste
iktriad
Liverpool Fc
több mint 8 éve
derrick henryt boldolom :/ő tud fal nélkül is futni 😀
braxa88