NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
ő nálunk olb lenne, Peppers, CMIII, Perry, Elliot is jó volt. DL jobb húzás. Nálam B+Butler jobb lett volna, de Clarknak ugyan úgy örülök, TTnek meg jobb szeme van mint nekem. 😊Dodd is bent volt még :/
alatriste
Drip
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ezaz.... nem baj majd holnap 😀
több mint 8 éve
JAck
több mint 8 éve
azt suttogják, hogy nem qb lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Butler jobb lett volna, de Clarknak ugyan úgy örülök, TTnek meg jobb szeme van mint nekem. 😊Dodd is bent volt még :/
alatriste
több mint 8 éve
feljött a 49ersQB? Jack?
baggio
több mint 8 éve
Azt akarom hogy Jacket kiválasszák, de ha lecsúszna hozzánk az jó lennehova? 2. kör végére ??
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Hmm Clark... Hát én őt 2. körbe vártam... Szerintem lett volna jobb is... De még mindig nem akkora hülyeség mint FLOYD 😊 ... Érted Floyd feltraddel....ideje belenyugodni, hátha a holnapi nap jobb lesz 😊
Tomcsik
több mint 8 éve
feljött a 49ers
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Azt akarom hogy Jacket kiválasszák, de ha lecsúszna hozzánk az jó lenne
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Myles Jacket csak kiválaszthatná valaki így mostmár, biztos meghálálná a teljesítményévelMi feltraddel a Cards vagy a Seahawks helyére. Gus utóbbit el tudná intézni.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
JustoVillar
625
Hát a poszt nem meglepő, a név mér kissé, de egynek elmegy. MEgyek is aludni.
Remélem Jack még kimegy az első körben, megérdemelné.
Meg talán valaki feltradel Cookért 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
Clark előbb megy ki, mint Jack. Ezt ki gondolta volna?Minden GM aki megnézette a térdét?
iktriad
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Hmm Clark... Hát én őt 2. körbe vártam... Szerintem lett volna jobb is... De még mindig nem akkora hülyeség mint FLOYD 😊 ... Érted Floyd feltraddel....
több mint 8 éve
Myles Jacket csak kiválaszthatná valaki így mostmár, biztos meghálálná a teljesítményével
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Butler jobb lett volna, de Clarknak ugyan úgy örülök, TTnek meg jobb szeme van mint nekem. 😊
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 313
OT, NT vagy ILB, minden más esetben Thompson hülye és kergessük Cleveland-igNa jól van, megúsztad
Kampman
több mint 8 éve
Csóri Myles Jack :/Igen, ez szívszorító volt valóban.
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nkemdiche jöhetne most
több mint 8 éve
Clark előbb megy ki, mint Jack. Ezt ki gondolta volna?
több mint 8 éve
a UCLA bejött
---
több mint 8 éve
Jack vagy Butler please
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Csóri Myles Jack :/