NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
ez nagy steal bazeg
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Barnett kurva jó pickJó bizony. Amúgy kellett is. Azt hittem rámegyünk egy CB-re, de úgy néz ki az majd a második körre marad.
Drip
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Tomcsik
8 005
kimegy allenValszeg igen. Fene se gondolta hogy itt még bennt lesz... Mondjuk gyanús is... A vállai tuti nincsenek rendben...
Heisman Trophy
több mint 7 éve
De én igen. Túl jól draftolt már a másik 2 csapat.Höri nem örülne...Na a Colts húzását megvárom ... Kíváncsi vagyok ki nyeri a Stezes játékot 😊Cam Robinson volt a pickem, szóval remélem én. 😊
Tomcsik
iktriad
Klaci79
Remélem Howard jön, csak mert Höri utálná 😀A reakciója a 4th and longban priceless volt -> "Édes istenem"
tenorx
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
Höri nem örülne...Na a Colts húzását megvárom ... Kíváncsi vagyok ki nyeri a Stezes játékot 😊Cam Robinson volt a pickem, szóval remélem én. 😊
Tomcsik
iktriad
több mint 7 éve
kimegy allen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Remélem Howard jön, csak mert Höri utálná 😀
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Hat ...varhato volt a DE is..viszont igy Curry szerzodese oriasi blama...
több mint 7 éve
Na a Colts húzását megvárom ... Kíváncsi vagyok ki nyeri a Stezes játékot 😊Cam Robinson volt a pickem, szóval remélem én. 😊
Tomcsik
több mint 7 éve
Tomcsik
8 005
Na a Colts húzását megvárom ... Kíváncsi vagyok ki nyeri a Stezes játékot 😊
több mint 7 éve
Indy gyorsan döntött
több mint 7 éve
na hajrá Colts, kell most egy kis comic relief
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
ervinator
1 694
Ross nálam is egyértelműen első kört érő játékos, de abban a Bengalsban pont nem a WR a legégetőbb need, mégcsak BPA alapon sem mondanám Ross-t.Williams, Davis és Ross volt nálam első kört érő WR, végülis jó pick az isBengals?Hatalmasat lépett előre Reddick....Senior Bowl előtt alig lehetett hallani róla....sok sikert nekimár annak, aki nem néz NCAA-t 😊 nagy fogás ő is, eddig a Bears kivételével mindenki okos
Klaci79
baggio
ervinator
McCaffrey nagy reach nálam még
baggio
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Reid örökségIlletve ökörség 😛
dande
több mint 7 éve
Williams, Davis és Ross volt nálam első kört érő WR, végülis jó pick az isBengals?Hatalmasat lépett előre Reddick....Senior Bowl előtt alig lehetett hallani róla....sok sikert nekimár annak, aki nem néz NCAA-t 😊 nagy fogás ő is, eddig a Bears kivételével mindenki okos
Klaci79
baggio
ervinator
McCaffrey nagy reach nálam még
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
Barnett bazz....beindultak a védők Nem lehetne, hogy Allen lecsússzon hozzánk? 😀DL....na ne 😀
Lassan fel is tradelnék érte, imádom.
tenorx
több mint 7 éve
Reid örökség
több mint 7 éve
Allen még mindig bent van. És Hooker is. Wow.
több mint 7 éve
na ezt nem várták sokan...
több mint 7 éve
Hah
több mint 7 éve
Tomcsik
8 005
Nem lehetne, hogy Allen lecsússzon hozzánk? 😀Lehet a vállait nem találták jónak a csapatorvosok
Lassan fel is tradelnék érte, imádom.
tenorx
több mint 7 éve
rocky
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Nem lehetne, hogy Allen lecsússzon hozzánk? 😀Lassan fel is tradelnék érte, imádom.