NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
"boy, another good football player"mayock még a mr. irrelevantnál sem áll le 😀
na vége, találkozunk jövőre
több mint 6 éve
@RapSheet: Full details: The #Raiders acquired 2016 2nd round DT Jihad Ward in exchange for #Cowboys WR Ryan Switzer.
több mint 6 éve
az kemény lesz mondjuk ha Scales és Blanding is udfa lesz
több mint 6 éve
Én még egy csere DT-t szeretnék (vagy ha ST-t akarják bővíteni, akkor LB-t), és a Vikings meg is lenne.😊
több mint 6 éve
Ott van Brady utóda!!!😊
több mint 6 éve
eh, viszik a Huskies védőket a végén
több mint 6 éve
Gossett olyan mint Remmers, csak rá kell nézni, benne van a viking vér.😊Mondjuk lutri, mire viszi, de csereembernek szerintem minimum jó lesz.
több mint 6 éve
LALALALALA, hát ez coool, COLBY, őt akartam is hozzánk 6. körben😊
több mint 6 éve
Berrios nagyon szar pick.Fixed.
Bazzani
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Oszt ezek után ekéznek minket, hogy nem vagyunk professzionálisak 😀LOL, Berrios... nagyon mennek ezek a teljesen NFL-esélytelen WR-ek.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
WR run😊
több mint 6 éve
nekem tetszik a Boys Wilson(WR) pick
több mint 6 éve
eh, hát egymásra talált St. Browns és az ördög pöcegödre. XD
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 822
A 3. WR-ünk a második legfurcsább névvel.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Ja, LB-t még lehet húzni, szerintem lesz is most pár pick oda.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 822
Akkor lassan készülhet az MMA-ra.Tegray Scales megölt valakit hogy nem viszik ki?én is vakarom a fejem
Bazzani
Drip
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
LB és CB poszton még sok nagy (=draftnikok által felhypolt) név van kint.Tegray Scales megölt valakit hogy nem viszik ki?én is vakarom a fejem
Bazzani
Drip
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Tegray Scales megölt valakit hogy nem viszik ki?én is vakarom a fejem
Bazzani