NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az első RB korábban megint ment ki, mint az első WR. 4 éve megy ez a trend.Csak idén nem volt normális RB :F
iktriad
több mint 5 éve
Raidershez írták, miután Lynch visszavonultelőtte is
Chargers LT
több mint 5 éve
Az első RB korábban megint ment ki, mint az első WR. 4 éve megy ez a trend.
több mint 5 éve
Raidershez írták, miután Lynch visszavonultmar elotte is mindenki az Oaklandhez varta
Chargers LT
több mint 5 éve
Raidershez írták, miután Lynch visszavonult
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
komolyan elkapot varnak ennyire elol Oaklandbe, amikor egy rakat zset adtak Brownnak es Williamsnek? Kemeny lenne...Az 1/4-es pickjük után meglepődnél egy logikátlan picken.
Stez
több mint 5 éve
Be is vált. Conklin is az volt.Mint kiderült mi 1/4t LJrt 😊RT-ért amúgy is ki adna top 10-et?Meg az össz-vissz 1 jó éve...Taylor térde sztem nagy red flag.Hogy mivan?Nem rossz ő, de nem 1. kör. Főleg, hogy Jawaan Taylor még bent van.
Sixo
iktriad
Bazzani
iktriad
Wyatt
dande
több mint 5 éve
komolyan elkapot varnak ennyire elol Oaklandbe, amikor egy rakat zset adtak Brownnak es Williamsnek? Kemeny lenne...
több mint 5 éve
Mayock meg Grudenről beszélünk. Nálunk ez alap szint, nem a mókás. Parrish Campbell, nah ő lenne mókás.A Raiders most picit helyrehozhatja az 1/4-et Taylorral és Sweattel.Most vittek világ minden pénzéért LT-t, tavaly 1/16-ra RT-t, most 1/4-re edge rushert. Ha ezt a kettőt húzzák, akkor elég mókás lesz
Cruyffista
Wyatt
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Akkor most Davenport is lehet jóDuane Brownnál egyszer bejött egy ordas reach OT posztra a TexansnálOtt azért volt vagy 3 szopós év az elején.
braxa88
Sixo
több mint 5 éve
A Raidersnel latom most mar azt a corner picket
több mint 5 éve
Mint kiderült mi 1/4t LJrt 😊RT-ért amúgy is ki adna top 10-et?Meg az össz-vissz 1 jó éve...Taylor térde sztem nagy red flag.Hogy mivan?Nem rossz ő, de nem 1. kör. Főleg, hogy Jawaan Taylor még bent van.
Sixo
iktriad
Bazzani
iktriad
Wyatt
több mint 5 éve
Duane Brownnál egyszer bejött egy ordas reach OT posztra a TexansnálOtt azért volt vagy 3 szopós év az elején.
braxa88
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A Raiders most picit helyrehozhatja az 1/4-et Taylorral és Sweattel.Most vittek világ minden pénzéért LT-t, tavaly 1/16-ra RT-t, most 1/4-re edge rushert. Ha ezt a kettőt húzzák, akkor elég mókás lesz
Cruyffista
több mint 5 éve
Chargers anno Flukerért majdnem 😀RT-ért amúgy is ki adna top 10-et?Meg az össz-vissz 1 jó éve...Taylor térde sztem nagy red flag.Hogy mivan?Nem rossz ő, de nem 1. kör. Főleg, hogy Jawaan Taylor még bent van.
Sixo
iktriad
Bazzani
iktriad
Wyatt
több mint 5 éve
Jajj Ballard most legyél okos, el ne bazzd plííz.Ha Ballard kontaktolt Grigsonnal, akkor Parris Campbell lesz. XD
Tony Adams
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Duane Brownnál egyszer bejött egy ordas reach OT posztra a Texansnál
több mint 5 éve
Jó erősen relatív.Meg az össz-vissz 1 jó éve...Taylor térde sztem nagy red flag.Hogy mivan?Nem rossz ő, de nem 1. kör. Főleg, hogy Jawaan Taylor még bent van.
Sixo
iktriad
Bazzani
iktriad