NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 626
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
FuckWelcome to the club.
Wester
több mint 4 éve
😀😀😀
több mint 4 éve
deyell
11 702
Egyébként valamiért azt érzem Becton lesz, és nem Wirfs. Ő olyan Jetses játékos.Raidersnél mit érzel?
Cruyffista
choose life
több mint 4 éve
Lamb a legjobbkor asitott egy percig
több mint 4 éve
nnntm
932
(.)(.)
több mint 4 éve
Busssssstttxddddd
több mint 4 éve
Danny
1 717
XDDDDDDDD
több mint 4 éve
nnntm
932
Na vegre valami vicc
több mint 4 éve
Jetses pick, meg Doulases 😊
több mint 4 éve
hmmmm
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 4 éve
Es nincs tradeigen, egesz sok picknel van, hogy nincsen trade 😀
Volt mar ilyen?
nnntm
több mint 4 éve
pedig mintha hallottam volna h már megint kezd picsogniÉn baromi elégedett vagyunk az első körös pickünkkel 😀tenorx is ahelyett h azon gondolkodna mit fog húzni steelers első körben.ne zavard már őketmég mindig ezen pörögtök?Ne értetlenkedj már.Szerinted itt mit csinál 200 ember? Beszélteg róla nem?Nyilván nem, egy válaszból kitaláltam volna már.Menj mán, hogy egy mitszószból kitalálod....Hát de miért kell arról beszélni, hogy már megvan, vagy véleményt kérni róla, abból már simán ki lehet találni.Nem is mondtam nevet.Ik, mitszósz? Szerintem jó pick, ezt már mondtam a topicban 😊Ah cmon, a youtubeos streamen még kurvára nincs senki.
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
Nem tudom miért kell próbálkozni a beszélgetéssel róla, ha clearly spoiler free a topic.
tenorx
peterk2005
Ott van pinned messageben is:
" (csak akkor írj kommentet a pickről, ha már itt megtörtént!)"
tenorx
briareos
Sixo
...
briareos
tenorx
több mint 4 éve
Én baromi elégedett vagyunk az első körös pickünkkel 😀tenorx is ahelyett h azon gondolkodna mit fog húzni steelers első körben.ne zavard már őketmég mindig ezen pörögtök?Ne értetlenkedj már.Szerinted itt mit csinál 200 ember? Beszélteg róla nem?Nyilván nem, egy válaszból kitaláltam volna már.Menj mán, hogy egy mitszószból kitalálod....Hát de miért kell arról beszélni, hogy már megvan, vagy véleményt kérni róla, abból már simán ki lehet találni.Nem is mondtam nevet.Ik, mitszósz? Szerintem jó pick, ezt már mondtam a topicban 😊Ah cmon, a youtubeos streamen még kurvára nincs senki.
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
Nem tudom miért kell próbálkozni a beszélgetéssel róla, ha clearly spoiler free a topic.
tenorx
peterk2005
tenorx
briareos
Sixo
...
briareos
több mint 4 éve
szerintem mi megpróbálunk feljönni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
tenorx is ahelyett h azon gondolkodna mit fog húzni steelers első körben.ne zavard már őketmég mindig ezen pörögtök?Ne értetlenkedj már.Szerinted itt mit csinál 200 ember? Beszélteg róla nem?Nyilván nem, egy válaszból kitaláltam volna már.Menj mán, hogy egy mitszószból kitalálod....Hát de miért kell arról beszélni, hogy már megvan, vagy véleményt kérni róla, abból már simán ki lehet találni.Nem is mondtam nevet.Ik, mitszósz? Szerintem jó pick, ezt már mondtam a topicban 😊Ah cmon, a youtubeos streamen még kurvára nincs senki.
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
briareos
Sixo
...
több mint 4 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1253495965367111680
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Na mi van már...nem tudja eldönteni a Jets, melyik WR legyen?OT legalább annyira kell nekik, Goodell nem tud dönteni kit mockoljon
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
pk de csak ha mi feljöttünk mindeki elé 😛Remélem nem indul be a WR run.....induljon. és úgy kéne hogy a Broncosnak már ne jusson jó
dande
d3Y
több mint 4 éve
Na mi van már...nem tudja eldönteni a Jets, melyik WR legyen?Letrade opció ennyi jó játékossal bent
Chargers LT
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Azért a Jetsnél mindig ott van a klasszikus DL pick.Kinlaw? 😊
több mint 4 éve
Jets trade?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018