NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 556
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Na mi van már...nem tudja eldönteni a Jets, melyik WR legyen?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
deyell
11 702
Remélem nem indul be a WR run.....induljon. és úgy kéne hogy a Broncosnak már ne jusson jó
dande
choose life
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Egyébként valamiért azt érzem Becton lesz, és nem Wirfs. Ő olyan Jetses játékos.
több mint 4 éve
nincsenek csöcsökmég mindig ezen pörögtök?Ne értetlenkedj már.Szerinted itt mit csinál 200 ember? Beszélteg róla nem?Nyilván nem, egy válaszból kitaláltam volna már.Menj mán, hogy egy mitszószból kitalálod....Hát de miért kell arról beszélni, hogy már megvan, vagy véleményt kérni róla, abból már simán ki lehet találni.Nem is mondtam nevet.Ik, mitszósz? Szerintem jó pick, ezt már mondtam a topicban 😊Ah cmon, a youtubeos streamen még kurvára nincs senki.
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
Nem tudom miért kell próbálkozni a beszélgetéssel róla, ha clearly spoiler free a topic.
tenorx
peterk2005
Ott van pinned messageben is:
" (csak akkor írj kommentet a pickről, ha már itt megtörtént!)"
tenorx
briareos
több mint 4 éve
ne zavard már őketmég mindig ezen pörögtök?Ne értetlenkedj már.Szerinted itt mit csinál 200 ember? Beszélteg róla nem?Nyilván nem, egy válaszból kitaláltam volna már.Menj mán, hogy egy mitszószból kitalálod....Hát de miért kell arról beszélni, hogy már megvan, vagy véleményt kérni róla, abból már simán ki lehet találni.Nem is mondtam nevet.Ik, mitszósz? Szerintem jó pick, ezt már mondtam a topicban 😊Ah cmon, a youtubeos streamen még kurvára nincs senki.
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
Nem tudom miért kell próbálkozni a beszélgetéssel róla, ha clearly spoiler free a topic.
tenorx
peterk2005
tenorx
briareos
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az első csóró is megvan.Kire gindolsz ?
Tony Adams
több mint 4 éve
Raiders tuti WR?
több mint 4 éve
még mindig ezen pörögtök?Ne értetlenkedj már.Szerinted itt mit csinál 200 ember? Beszélteg róla nem?Nyilván nem, egy válaszból kitaláltam volna már.Menj mán, hogy egy mitszószból kitalálod....Hát de miért kell arról beszélni, hogy már megvan, vagy véleményt kérni róla, abból már simán ki lehet találni.Nem is mondtam nevet.Ik, mitszósz? Szerintem jó pick, ezt már mondtam a topicban 😊Ah cmon, a youtubeos streamen még kurvára nincs senki.
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Raiders és 49ers mázlista. Lecsúsznak top WR prospectek. 😀
több mint 4 éve
Ne értetlenkedj már.Szerinted itt mit csinál 200 ember? Beszélteg róla nem?Nyilván nem, egy válaszból kitaláltam volna már.Menj mán, hogy egy mitszószból kitalálod....Hát de miért kell arról beszélni, hogy már megvan, vagy véleményt kérni róla, abból már simán ki lehet találni.Nem is mondtam nevet.Ik, mitszósz? Szerintem jó pick, ezt már mondtam a topicban 😊Ah cmon, a youtubeos streamen még kurvára nincs senki.
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
több mint 4 éve
na a Jets elviszi Van jeffersont a faternak 😀
több mint 4 éve
Az első csóró is megvan.
több mint 4 éve
Wills és Conklin fogja védeni Baker seggét, örülünk
több mint 4 éve
Remélem nem indul be a WR run.....
több mint 4 éve
És ismerek egy másik Hendersont is. És ő is 1/9 volt.Henderson már focista, a Liverpoolban.Henderson nekem nagyobb hülyeség, mint Herbert.Azért Henderson focista lesz, Herbert meg négy év múlva a ligában se kb...
empty taxi
gabokocka
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=mIIbj6mYJLU
több mint 4 éve
Szerinted itt mit csinál 200 ember? Beszélget róla nem? Úgy, hogy nem mondja be előre a nevet.Nyilván nem, egy válaszból kitaláltam volna már.Menj mán, hogy egy mitszószból kitalálod....Hát de miért kell arról beszélni, hogy már megvan, vagy véleményt kérni róla, abból már simán ki lehet találni.Nem is mondtam nevet.Ik, mitszósz? Szerintem jó pick, ezt már mondtam a topicban 😊Ah cmon, a youtubeos streamen még kurvára nincs senki.
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
peterk2005
tenorx
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A McDonaldsban mint pultos.Hogy neked semmi nem jo ejjjj1/20-o is húztam volna rá a számat, nem hogy 1/9-en...FUCK. FUCK. FUCK.Mi a baj ?
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Futur HOF a srác 😛
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
nnntm
932
szegény gyerek mennyi szenvedés és fájdalom lehet neki az élet.😂😂
plusz még rákos is volt
briareos
több mint 4 éve