NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
😁
több mint 4 éve
na ok, jöhet egy stram ami nem laggol mint a szarköszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Készüljetek 😊pillanatra megörültem h na csak 1 óra
twitter.com/BrandonGowton/status/1253476998346878976
dande
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=56I9vraEyBAAz azt követő pedig 2002-ben gondolom.9/11 után nem volt szerintem ennyi hálálkodása draft 2001-ben is áprilisban volt
Kampman
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
tessék Love és a csöcse 😀Love-ot vagy a Csöcsöt...Te se szereted? 😊Most megmondom, hogy ha nem trade-elünk le akkor Brown lesz a pickünk.nagyon helyes
Bazzani
az első csöcst a LOVE picknél lehet betenni
r.baggio
iktriad
Én a Csöcsökkel vagyok 😎
ThundersNFL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az jó jel. Legutóbbi felcseréléséből MVP lett. Még emlékszem, hogy Löfli teljesen fel volt háborodva, kiugrott a székéből és rá akarta önteni a whiskeyét.mustaine orulni fog, felcserelt Brownert, igaz o 1/17re 😀Mindenki kb.Most megmondom, hogy ha nem trade-elünk le akkor Brown lesz a pickünk.most megmondom, hogy nagyon rohogni fogok
Bazzani
Stez
Ha vagyunk ilyen idióták akkor tényleg pusztulásra ítélt franchise ez.
Bazzani
Stez
több mint 4 éve
Zac Taylor nem QB volt és a Pats draftolta?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
braxa88
12 534
espn-nek ilyen fos küzvetítése lesz?nfl network meg átállt super bowlt adni.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Most megmondom, hogy ha nem trade-elünk le akkor Brown lesz a pickünk.Igazi Lions pick lenne akkor.
Bazzani
több mint 4 éve
A Bengals FO lehet már elment aludni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
persze, akkor tegyük hozzá azt is hogy az elmúlt 20 évben a social media erősődése miatt mennyivel fontosabb lett az hogy mit mutatsz, azzal szemben hogy mi a valóságOké, csak ennek egy jelentős része pusztán erényfitogtatás meg önreklám.9/11 után nem volt szerintem ennyi hálálkodásnem is haltak meg ennyien
Kampman
Negritis
Kampman
több mint 4 éve
Love-ot vagy a Csöcsöt...Te se szereted? 😊Most megmondom, hogy ha nem trade-elünk le akkor Brown lesz a pickünk.nagyon helyes
Bazzani
r.baggio
iktriad
Én a Csöcsökkel vagyok 😎
Draft
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Az azt követő pedig 2002-ben gondolom.9/11 után nem volt szerintem ennyi hálálkodása draft 2001-ben is áprilisban volt
Kampman
r.baggio
több mint 4 éve
mustaine orulni fog, felcserelt Brownert, igaz o 1/17re 😀Mindenki kb.Most megmondom, hogy ha nem trade-elünk le akkor Brown lesz a pickünk.most megmondom, hogy nagyon rohogni fogok
Bazzani
Stez
Bazzani
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Oké, csak ennek egy jelentős része pusztán erényfitogtatás meg önreklám.9/11 után nem volt szerintem ennyi hálálkodásnem is haltak meg ennyien
Kampman
Negritis
több mint 4 éve
9/11 után nem volt szerintem ennyi hálálkodásOtt "csak" 3000 embert nyíratott ki Bush...Trump kissé túlteljesíti
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Te se szereted? 😊Most megmondom, hogy ha nem trade-elünk le akkor Brown lesz a pickünk.nagyon helyes
Bazzani
r.baggio
több mint 4 éve
9/11 után nem volt szerintem ennyi hálálkodása draft 2001-ben is áprilisban volt
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Most megmondom, hogy ha nem trade-elünk le akkor Brown lesz a pickünk.Tradeltek velünk mentek 1/23...
Bazzani
Draft
több mint 4 éve
9/11 után nem volt szerintem ennyi hálálkodásnem is haltak meg ennyien
Kampman
több mint 4 éve
Mindenki kb.Most megmondom, hogy ha nem trade-elünk le akkor Brown lesz a pickünk.most megmondom, hogy nagyon rohogni fogok
Bazzani
Stez
több mint 4 éve
Most megmondom, hogy ha nem trade-elünk le akkor Brown lesz a pickünk.nagyon helyes
Bazzani
---
több mint 4 éve
oh egy random Fauci