NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Trotter nagyot csúszott, nyilván a PHilly viszi. Kellett oda LB?
több mint 1 éve
És Trotter, jót csúszott ő is, de ment a fater után.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
LT-LG-RGmert, nektek mi hiányzik még?Ja hogy mások ST-be draftolnak, én meg várom legyen 5 O line emberünk.Ki ez a CB megint?Futás ellen jó CB, tehát ST.
KeyG
Sixo
KeyG
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Eagles hetedik csere ezen a drafton? 😀

több mint 1 éve
mert, nektek mi hiányzik még?Ja hogy mások ST-be draftolnak, én meg várom legyen 5 O line emberünk.Ki ez a CB megint?Futás ellen jó CB, tehát ST.
KeyG
Sixo
KeyG
több mint 1 éve
Itt már sokan azt csinálják ,hogy addig is amíg a játéka annyira feljavul, hogy pályára kerülhessen, addig is hasznát vegyék, lehessen használni PSben.Ja hogy mások ST-be draftolnak, én meg várom legyen 5 O line emberünk.Ki ez a CB megint?Futás ellen jó CB, tehát ST.
KeyG
Sixo
KeyG
több mint 1 éve
A reachelésé.Ki ez a CB megint?a herceg, nem látod? Mondjuk hogy minek a hercege, azt nem tudom
KeyG
shagi0206
több mint 1 éve
Ja hogy mások ST-be draftolnak, én meg várom legyen 5 O line emberünk.Ki ez a CB megint?Futás ellen jó CB, tehát ST.
KeyG
Sixo
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ki ez a CB megint?Tipik Balfék pick
KeyG

több mint 1 éve
Ki ez a CB megint?a herceg, nem látod? Mondjuk hogy minek a hercege, azt nem tudom
KeyG
több mint 1 éve
Ki ez a CB megint?
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
ezt inkább tartsd titokban. A fasza gyerekek coca-t isznak. Az okosak meg egyiket semnem tudok, bepepsiztemAkkor menj aludni!A nappalim közepén ülök.A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Ainias jó pick. Jó lesz backupnak.ST, jól blokkol
shagi0206
több mint 1 éve
nem tudok, bepepsiztemAkkor menj aludni!A nappalim közepén ülök.A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Ainias jó pick. Jó lesz backupnak.
több mint 1 éve
Akkor menj aludni!A nappalim közepén ülök.A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
A nappalim közepén ülök.A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Go home Sixo. you're drunk.
Sixo
több mint 1 éve
A solymári Lipcsei Peti csak csókolommal köszönhet neked ha rasszizmusról van szó.Keversz Stezzel!Valakinek a bőrszínére megjegyzést tették, tisztára Iktriad.Ebben mi a rasszizmus? 😊Rattler amúgy albínó, vagy miért néz ki ilyen furán? 😊Ne légy már rasszista ...
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Keversz Stezzel!Valakinek a bőrszínére megjegyzést tették, tisztára Iktriad.Ebben mi a rasszizmus? 😊Rattler amúgy albínó, vagy miért néz ki ilyen furán? 😊Ne légy már rasszista ...
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Valakinek a bőrszínére megjegyzést tették, tisztára Iktriad.Ebben mi a rasszizmus? 😊Rattler amúgy albínó, vagy miért néz ki ilyen furán? 😊Ne légy már rasszista ...
warr_b
Sixo
warr_b